Wijziging programma

We zouden nog twee clubavonden hebben voordat we aan het einde van de rit en de club zijn. Na met wat mensen geappt te hebben en zelf ook nagedacht te hebben heb ik besloten dat we nog één laatste clubavond organiseren. Voorlopig is de datum 28 april, helaas kunnen we niet in de toekomst kijken, het is dus nog mogelijk dat de datum verzet gaan worden, het is nog een dikke maand waarin veel kan veranderen, hopelijk ten goede! Het zijn rare, onzekere tijden.

Ik heb de agenda dan ook aangepast, we gaan nog door met het eigen project en het krokodil project, de rest komt te vervallen. Heb je al foto’s voor de opdrachten die nog stonden, zet ze op onze Facebook pagina, je mooiste van de betreffende maanden mag je ook in Dropbox zetten, dan zet ik ze op de website. Allebei mag ook, we moeten toch thuisblijven, dus tijd zat!

Ik hoop echt dat we de toekomst dan weer wat rooskleuriger in kunnen zien, voor nu wens ik jullie allemaal sterkte en blijf gezond! Wij blijven zoveel mogelijk thuis, af en toe een wandeling of fietsritje maar wel alleen en wie weet een autoritje zonder enig contact met anderen, zolang het nog mag!

#staysafe #keepyourdistance #flattenthecurve!

Groetjes, Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.