Website in een nieuwe jas gestoken

Een dagje bezig geweest om de website in een andere jas te steken. Het oude uiterlijk vond ik niet lelijk maar ik vond de tekst niet lekker leesbaar en ik vond het geheel niet zo heel fris. Dus in mijn collectie nieuwe thema’s gezocht en deze gevonden, dat wilde eerst niet helemaal lukken omdat er totaal geen documentatie bij zat maar gelukkig ben ik er nog een paar uur uitgekomen dat ik een plug-in miste, het was handig geweest als de makers dat op hun website vermeld hadden!

Hoe dat ook, persoonlijk vind ik het zo veel frisser, de homepage is leuker met de diashow erop en het geheel toont wat mij betreft mooier. Het is ook een zogenaamd responsive thema en dat betekent het er ook op telefoons en tablets prima te bekijken is en gemakkelijk te navigeren.

De zogenaamde uitgelichte afbeeldingen per blogpost gaan in het vervolg aan het formaat aangepast worden, die ga ik niet allemaal veranderen. En vanaf volgend seizoen hoop ik gemakkelijker en mooier diashows van de fotoalbums te kunnen maken.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, zelf vind ik de website veel mooier nu, is nu eigenlijk zoals ik deze al heel lang wilde hebben.

5 gedachten over “Website in een nieuwe jas gestoken

 • 02/03/2015 om 08:00
  Permalink

  Hoi Joke, Het ziet er gelikt uit het is een plezier om naar te kijken. Petje af de club is blij met jou.

  Beantwoorden
 • 02/03/2015 om 17:25
  Permalink

  Hoi Joke, het ziet er allemaal heel netjes verzorgd en professioneel uit. Grote klasse hoor . !!

  Beantwoorden
 • 02/03/2015 om 17:26
  Permalink

  Het zier er verzorgd en heel professioneel uit allemaal. Grote klasse hoor !!

  Beantwoorden
 • 03/03/2015 om 14:13
  Permalink

  Een mooi fris jasje, het echte lentegevoel, mooi gedaan Joke

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.