Voorstellen en ideetjes

Even een paar dingen waarover ik het de volgende keer graag over wil hebben, dan kunnen jullie er alvast over nadenken.

 1. Elly en ik bedachten dat we de foto’s niet meer eerst snel even doorlopen maar gelijk beginnen met ze goed te bekijken en te beoordelen, simpelweg omdat de eerste indruk ook vaak de beste indruk is. Nu blijven we ook bij het snel doorlopen af en toe bij een foto hangen, het is leuker om bij wijze van spreken zo in het diepe te springen.
 2. Ik zou zelf graag weer naar het Amsterdam Light Festival willen, bij voorkeur begin december. Echter wel graag met een groepje, de vorige keer voelden Elly en ik ons niet echt prettig met die jongens die op een gegeven moment al kleinere rondjes om ons heen begonnen te fietsen. Mijn voorkeur zou zeker met minimaal vier mensen zijn, bovendien is dat nog heel gezellig ook!
 3. Zijn er mensen die interesse hebben in een workshop hoge snelheidsfotografie, het lijkt mij supergaaf maar ook dit is leuker met een paar mensen. Voor dit jaar zit bij deze workshop alles al vol maar er zullen ongetwijfeld binnenkort nieuwe data volgen. Zelf weet ik wel hoe het in zijn werk gaat, het gaat mij er meer om eens van zulke gave foto’s te maken, simpelweg omdat dit thuis niet echt meevalt. Deze staat er bekend om dat het een erg goede workshop is met veel zelf fotograferen.
 4. Ik wil voorstellen dat twee mensen het uitjes comité vormen voor het avonduitstapje en ons dagje uit volgend jaar. Tot op heden heb ik het meestal gedaan maar ik wil me ook weleens laten verrassen, bovendien doe ik al genoeg vind ik 🙂 😉 Ik doe dit overigens heel graag hoor. Maar ik denk dat het goed is hier op tijd mee te komen zodat er ook alle tijd is om een datum te prikken en iets te organiseren. Dus wie biedt zich aan?

 

Als jullie willen reageren doe dat dan onder dit bericht op onze Facebook pagina, eventuele discussies voeren we maar niet hier op de openbare website. Ik ben benieuwd naar jullie meningen hierover.

Joke

2 gedachten over “Voorstellen en ideetjes

 • 24/10/2017 om 12:26
  Permalink

  Prima de foto’s gelijk goed bekijken het is toch een beetje zoeken wat de beste manier is om tot een geslaagde avond te komen.
  Ik ga niet mee naar het Amsterdam Light Festival zoals ik er nu voor sta en ook niet naar de workshop. Het lijkt of ik een beetje negatief ben wat fotograferen betreft maar dat is niet zo hoor.
  Ik bied me wel aan voor het uitjescomite.

  Lidy

  Beantwoorden
  • 24/10/2017 om 13:28
   Permalink

   Hoi Lidy,
   Prima hoor, top dat je je aanbiedt voor het uitjescomité 🙂 Voor de andere dingen zoals Amsterdam Light Festival en de workshop is het alleen een vraag hoor, niks moet, alles mag 🙂
   Joke

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.