Voorlopig programma seizoen 2018-2019

Hier is dan het programma waarvoor we de onderwerpen op de vorige clubavond bedacht hebben. De clubavonden blijven op de dinsdagavond als Sandra niet terugkeert, keert ze wel terug dan wordt het de woensdagavond, vandaar dat er voorlopig twee data per clubavond vermeld staan.

Eigenlijk hoop ik wel dat we echt allemaal voor alle onderwerpen foto’s aan gaan leveren, het programma is echt vroeg genoeg bekend toch? Het zijn leuke onderwerpen, er zit veel diversiteit in.

Programma 18 – 19

Klik op de bovenstaande link om het programma te downloaden, het programma vind je ook hier.

De vakantiefoto’s heb ik uit het programma gehaald, we hadden er vorig jaar veel teveel, als je hele fraaie exemplaren hebt kunnen die ook aangeleverd wordt in de mooiste van de maand waarin je weggeweest bent, niemand vind het erg als het er dan een paar meer zijn.

Ik heb het avonduitstapje naar de laatste clubavond van het seizoen verplaatst, we hebben dan het langste licht en de grootste kans op mooi weer.

ik hoop dat we ons allemaal in dit programma kunnen vinden. Het is mogelijk dat er vanwege vakantie nog iets wijzigt in een aantal data maar dat is nu nog niet bekend. Deze data zijn dus nog onder voorbehoud, de onderwerpen zijn definitief, dan kan iedereen daarmee aan de slag.

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.