Voorlopig programma, Facebook en website

We hadden van Sandra en Peter een paar onderwerpen voor het volgende seizoen gekregen en ook Elly en ik hadden al een lijstje met onderwerpen. Hiervoor zijn we bij elkaar gaan zitten en hebben een voorlopig programma voor het seizoen 2016-2017 in elkaar gezet. Klik op deze link, ik zet het ook op een pagina onder het menu Programma. Wij zijn er zelf erg enthousiast over en hopen dat jullie dat ook zijn, uiteraard zijn op- en aanmerkingen welkom. Zoals jullie in het programma kunnen zien is de datum voor het avonduitstapje van 4 mei veranderd, we overleggen tegen die tijd nog wel welke van de voorgestelde andere data het gaat worden, 4 mei is een wat ongelukkige datum. Op de rest van de gekozen data is geen commentaar gekomen dus die kun je alvast in je agenda noteren. We zijn als altijd weer vroeg met de nieuwe onderwerpen, dan heeft iedereen ruim de tijd om hiermee aan de gang te gaan. Ook hebben we het in te zenden aantal foto’s aangepast, zo hebben we meer tijd om de ingezonden foto’s goed te beoordelen. Als jullie ideeën hebben voor uitdagingen en bewerk uitleg dan horen we dat graag. We zijn benieuwd wat jullie van met name de fotografie onderwerpen vinden.

Facebook pagina

Elly heeft een Facebook pagina voor de club aangemaakt en jullie zijn allemaal lid gemaakt van deze pagina. Als je een foto wilt delen, vragen hebt, een link wilt delen enz., deze pagina is hiervoor. Als je een stukje geschreven hebt op je persoonlijke weblog of website dan mag je dat uiteraard delen op deze pagina, graag zelfs! Het is een geheime groep dus alleen wijzelf hebben toegang tot deze pagina. Dus als je foto’s, links of wat dan ook met ons wilt delen, ga je gang, graag zelfs!

Aanpassing website

Ik heb de website weer even doorgelopen en op de openingspagina het diashowtje veranderd en ook de achtergrond is veranderd. Er stond in het diashowtje ook nog een foto van Jeroen, die is nu uiteraard vervangen door een foto van Harry. Aan Harry tevens nog het verzoek voor een fotootje en klein stukje voor onze leden pagina. Ik ga kijken of ik nog meer aan de site kan veranderen, als jullie suggesties hebben dan hoor ik dat heel graag! Het is leuk om er wat verandering in te houden en origineel te blijven. Als jullie zelf een andere foto voor de diashow op de welkom pagina hebben dan is die welkom, het is een kleine moeite deze te veranderen, nu heb ik allemaal foto’s uit het afgelopen seizoen gebruikt. De foto moet 900 bij 371 pixels zijn. Mail er gerust een door of zet deze in onze Dropbox map, dan pas ik het even aan.

Joke

5 gedachten over “Voorlopig programma, Facebook en website

 • 26/02/2016 om 15:42
  Permalink

  programma ziet er goed en leuk uit! Weer uitdagende onderwerpen. Ik ben benieuwd
  Er staat alleen ook dat we clubavonden starten om 18.30 uur. Klopt dat?
  Ik ga dat tijdstip namelijk niet redden.

  Beantwoorden
 • 26/02/2016 om 19:46
  Permalink

  Het programma is echt heel tof, we hebben met z.n allen ons best gedaan. Ik weet zeker dat we heel veel mooie plaatjes kunnen maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.