Van alles wat t.a.v. de clubleden en nieuwe lid/leden gezocht

Voordat de vakanties beginnen hier het definitieve programma, ik heb het aangepast na alle wijzigingen binnen de club en nog een aantal puntjes, zie hieronder.

Programma 2014 – 2015

Klik hier om het Programma 14-15 definitief te downloaden zodat iedereen het ook zelf even kan printen. Het enige dat aangepast is zijn degenen die het vrije onderwerp verzorgen en notuleren. Neem het programma mee op vakantie, althans als je gaat, of gebruik het om alvast wat leuke foto’s te kunnen maken voor alle onderwerpen.

Contributie

Aan iedereen het verzoek om de contributie voor het seizoen 2014-2015 over te maken op IBAN NL55 RABO 0130 7762 11 t.n.v. J. Beers-Blom inz. Fotoclub ClackClick. Het bedrag is € 60,00 en mochten we aan het einde van het seizoen toch niet uitkomen, dan horen jullie dat vanzelf 🙂

Nieuwe leden

Door het vertrek van Dick en Bob zijn er bij onze club een paar plekken vrijgekomen, een daarvan is door Elly ingevuld. Maar we zouden er graag nog een of twee leden bij hebben, bij voorkeur heren omdat zij nu wel erg in de minderheid zijn en de ervaring leert dat een mix van dames en heren het leukste is. Dus kortom ben je geen complete beginner meer en op zoek naar een leuke en gezellige fotoclub, informeer eens bij ons! Dat kan via het contactformulier op deze website.

Ongelukje Elly

Afgelopen donderdag waren Elly en ik aan het fotograferen op het Hembrug terrein in Zaandam, een aanrader overigens! Hier is Elly gestruikeld en dat is nogal beroerd aangekomen, beroerder dan we op dat moment in de gaten hadden. Naast een dikke knie en hier en daar kneuzingen heeft zij in beide polsen een scheurtje opgelopen en is hierdoor helaas voorlopig uit de running. Hopelijk valt het mee v.w.b. de duur dat ze uit de running zal zijn maar het is helaas zeer pijnlijk. Ook namens de club wens ik Elly hier van harte beterschap!

Tot slot …

Tot slot wens ik iedereen een fijne vakantie en fijne zomer en tot in ieder geval 23 augustus, ons dagje uit voordat we met het nieuwe seizoen gaan beginnen!

Joke

Een gedachte over “Van alles wat t.a.v. de clubleden en nieuwe lid/leden gezocht

  • 08/07/2014 om 09:27
    Permalink

    Gelukkig gaat het weer een stukje beter na de onfortuinlijke val, hoog Sammy kijk omhoog Sammy gaat niet voor mij op…In ieder geval heb ik de tijd om eens rustig oude mappen door te kijken

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.