Uitstapje 11 april 2014

Voordat we het weten is het 11 april dus even de boel kortsluiten. We gaan weer naar het NDSM terrein en het is natuurlijk het handigste om met zo min mogelijk auto’s te gaan. En om niet als haringen in een ton te moeten reizen lijkt het mij het handigste dat we met de twee grootste auto’s gaan, wie die ook moge hebben. In onze auto en die van Dick kunnen vier mensen maar met tassen en statieven is dat bijna niet te doen denk ik, zit niet erg fijn in ieder geval.

Daarom stel ik voor om bij ons te verzamelen, iedereen weet ons in ieder geval te vinden, en dan met twee auto’s naar Amsterdam te rijden. Nou weet ik niet hoe vroeg of laat iedereen thuis is dus ik stel in eerste instantie voor om hier om 18.30 uur te verzamelen. Mocht dat niet lukken dan graag een reactie onder dit blogje dan passen we het gewoon aan. Verder stel ik voor om dan de benzinekosten uit de clubkas te vergoeden, dat moet makkelijk kunnen en dat is handiger dan dat iedereen een paar euro moet betalen.

Mochten er hierover bij jullie andere gedachten bestaan laat het dan even via een reactie op dit blogje weten, ook bevestigingen zijn uiteraard prima 🙂 Maar als we hier allemaal reageren dan houden we alle reacties en afspraken mooi bij elkaar en krijgen we geen bakken vol met mail. Dus allen graag even dit blogje in de gaten houden.

Joke

12 gedachten over “Uitstapje 11 april 2014

 • 31/03/2014 om 17:43
  Permalink

  hoi Joke,
  de 11de word er nieuw glas geplaatst en ik heb afgesproken dat ik mee zou helpen dus kan ik niet mee.
  groeten Dick

  Beantwoorden
  • 31/03/2014 om 19:02
   Permalink

   Jammer maar dat moet uiteraard ook gebeuren 🙂

   Beantwoorden
 • 31/03/2014 om 18:56
  Permalink

  ik hoop dat de 10e een type foutje is?! Volgens mij gaat het om de 11e toch? Kleinigheidje, maar wel even handig om helder te hebben.
  Wat mij betreft is 18.30 uur wat aan de vroege kant. Half uurtje later zou voor mij beter uitkomen. Ik wil best rijden en er kunnen met gemak 4 personen in met alle tassen. Misschien een idee om vanuit Andijk naar Grootebroek te rijden en bij mij in de straat of bij de Dekamarkt te verzamelen? Kunnen we hier van auto ruilen of hier geparkeerd laten staan. 2 jaar geleden hebben we rond 20.00 uur de eerste foto’s gemaakt van de avond dus dat lijkt mij nu ook een mooi streven.

  Beantwoorden
 • 07/04/2014 om 18:15
  Permalink

  Hallo allemaal,

  19.00 Uur is wat mij betreft prima, ik zorg dat ik dan bij Jeroen ben. Uiteraard wil ik wel rijden, ik denk dat er wel 4 mensen in mijn auto passen en die tassen moet ook wel lukken :-).

  Maar gezien het weer van vanavond, moeten we nog een alternatief bedenken voor als het weer vrijdag ook erg tegenvalt? Ik heb er persoonlijk niet z’n zin in om met regenkleding en ingepakte camera rond te lopen. Jullie wel?

  Ik hoor het.

  Groetjes,
  Sandra

  Beantwoorden
  • 07/04/2014 om 18:41
   Permalink

   Volgens mij kunnen we nu met drie in iedere auto toe dus ruimte genoeg, zelfs in die van ons. Alleen heb ik wat moeite met om 7 uur pas weg, dan hebben we niet lang daglicht in Amsterdam, is niet echt erg maar geen idee of ietsje vroeger toch nog tot de mogelijkheden behoort.

   Wat het weer betreft, vooralsnog ziet het er prima uit voor vrijdag, de komende dagen de verwachting even in de gaten houden, mocht die veranderen dan kunnen we alsnog een alternatief bedenken. En als iemand als iets weet is het helemaal mooi!

   Groetjes, Joke

   Beantwoorden
 • 07/04/2014 om 19:03
  Permalink

  Ik kan vroeger, ik ben vrij vrijdag, dus is voor mi geen probleem.
  Maar als we daar pas om 8 uur zijn en het is een bewolkte dag, dan hebben we inderdaad niet zo heel veel tijd.
  Ik laat het over aan degene die moeten werken vrijdag om dat te beslissen:-)

  Een binnen locatie zou ik eerlijk gezegd niet weten op vrijdag avond en wat de doe dingetjes betreft om met z’n allen te doen heb ik niet zoveel inspiratie (plonzen, rook, druppels hebben we al gehad).
  En voor de staalwol moeten we ook buiten zijn.

  Beantwoorden
  • 07/04/2014 om 19:36
   Permalink

   Vooralsnog ga ik er vanuit dat het knap weer is, overmorgen ga ik weleens nadenken over wat anders mochten de vooruitzichten veranderen.

   Beantwoorden
    • 11/04/2014 om 07:34
     Permalink

     Ik krijg net bericht van Jeroen dat hij ziek is, ik heb ook een mail rondgestuurd. Ik stel voor om te verzamelen bij Lidy omdat wij haar toch op zouden halen en dan om 18.30 uur. Tenzij dat de vroeg is, dan hoor ik dat graag.
     Het weer zou wel goed zijn voor zover ik begrepen heb.

     Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.