Uiterlijk weblog aangepast

Zoals jullie kunnen zien is het uiterlijk van het weblog aangepast, ik krijg altijd nieuwsbrieven met nieuwe thema’s en tot op heden was ik het thema dat ik voor ons blog wilde hebben nog niet tegen gekomen, vandaar dat ik eerst het thema gebruikt heb dat ik een tijd op mijn eigen weblog dienst heeft gedaan. Maar vandaag kwam deze en ik vond ‘m gelijk super, zit er echt gelikt uit, het menu vindt je nu links bovenin. Verder is alles feitelijk gelijk alleen staat de zijbalk nu links i.p.v. rechts, vond ik bij deze beter uitkomen.

De achtergrond zou ik nog aan kunnen passen, de naam van het thema is “dusk to dawn”, van zonsondergang of schemering tot zonsopkomst en dat is in de achtergrond te zien. Misschien dat het ooit nog een effen achtergrond wordt, ik vind het zo wel mooi 🙂 En zo af en toe zal het uiterlijk wel eens veranderen, verandering van spijs ……. Maar deze zal wel een hele tijd blijven, persoonlijk vind ik ‘m prachtig, ik hoop dat jullie dat ook vinden!

Joke

4 gedachten over “Uiterlijk weblog aangepast

 • 14/10/2011 om 20:38
  Permalink

  Het ziet er allemaal weer prachtig uit we zijn blij met je Joke. Het thema spreekt voor zich, ik had het zelf niet beter kunnen bedenken.

  Groetjes…………..Lidy

  Beantwoorden
  • 14/10/2011 om 20:41
   Permalink

   Thx Lidy, maar een thema aanpassen is binnen vijf minuten gebeurd hoor, hoefde alleen het menuutje weer te activeren. Maar ik vond dit thema erg mooi, bijna chique 🙂

   Beantwoorden
   • 15/10/2011 om 19:05
    Permalink

    Dat kan wel zijn met 5 min. gebeurd maar ik kan het niet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.