Uitdaging 22 oktober 2015

Jullie krijgen na de volgende clubavond van mij een Raw-bestand, dit zal ik in Dropbox zetten. De bedoeling is dat iedereen dat op haar/zijn eigen manier door de verwerking in Lightroom, Photoshop, Photoshop Elements of ander programma haalt. Je mag er presets op toepassen omzetten in zwart-wit, wat je maar wilt. De bedoeling is de eindresultaten met elkaar te vergelijken, iedereen bewerkt anders en dus zal van iedereen het resultaat anders maar zeker niet minder mooi zijn. Ik heb dit in een Engels fotoblad gezien en de verschillende resultaten waren allemaal prachtig maar de benadering van iedere bewerker was totaal anders, dat maakte het enorm leuk! Uiteraard bewerk ik het bestand zelf ook, mogelijk op meerdere manieren, dat zie ik nog wel. Na bewerking aanleveren in jpeg.

Deze schoot me zomaar te binnen, het lijkt me erg leuk om de verschillende resultaten naast elkaar te zien. Mocht je ook een idee voor een uitdaging hebben, dan hoor ik dat graag!

Joke

4 gedachten over “Uitdaging 22 oktober 2015

 • 31/08/2015 om 18:44
  Permalink

  Wat een leuke uitdaging. Ik denk weer mee voor weer een nieuwe uitdaging

  Beantwoorden
  • 31/08/2015 om 18:56
   Permalink

   Ja had ‘m al eerder gezien en gister dus weer en toch bedacht ik dat het leuk voor de club zou zijn.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.