Uitdaging 22 oktober 2015

Uitdaging 22 oktober 2015

Jullie krijgen na de volgende clubavond van mij een Raw-bestand, dit zal ik in Dropbox zetten. De bedoeling is dat iedereen dat op haar/zijn eigen manier door de verwerking in Lightroom, Photoshop, Photoshop Elements of ander programma haalt. Je mag er presets op toepassen omzetten in zwart-wit, wat je maar wilt. De bedoeling is de eindresultaten met elkaar te vergelijken, iedereen bewerkt anders en dus zal van iedereen het resultaat anders maar zeker niet minder mooi zijn. Ik heb dit in een Engels fotoblad gezien en de verschillende resultaten waren allemaal prachtig maar de benadering van iedere bewerker was totaal anders, dat maakte het enorm leuk! Uiteraard bewerk ik het bestand zelf ook, mogelijk op meerdere manieren, dat zie ik nog wel. Na bewerking aanleveren in jpeg.

Deze schoot me zomaar te binnen, het lijkt me erg leuk om de verschillende resultaten naast elkaar te zien. Mocht je ook een idee voor een uitdaging hebben, dan hoor ik dat graag!

Joke

Auteur

4 Reacties

  1. Elly - 31/08/2015

    Wat een leuke uitdaging. Ik denk weer mee voor weer een nieuwe uitdaging

  2. Elly - 24/09/2015

    Denk je nog om het rawbestand??

  3. Elly - 24/09/2015

    en mag ik ook bij de Links??

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.