Topaz Black & White Effects

Topaz Black & White Effects is ook een plug-in voor Photoshop en momenteel wel zeer betaalbaar. Normaal kost het 60 dollar en nu dus maar 30 dollar, kwam neer op € 22,36 en daarvoor kon ik het niet laten ondanks dat ik samen met een vriendin ook Nik plug-ins gebruik, die vind ik fijner werken maar Topaz komt wel aardig in de buurt en groot voordeel is dat Topaz plug-ins goedkoper zijn. Deze aanbieding geldt tot 3 oktober, bij aankoop moet je de kortingscode “bwandbeyond” invoeren, dit staat ook op de betreffende pagina.

De plug-in bevat ongeveer 150 voorinstellingen die je geheel naar wens aan kunt passen, er zitten hele fraaie bij maar ook instellingen die echt zeer doen aan je ogen! En niet alleen zwart-wit maar ook met kleur, duotoon, tritoon, quadtoon enzovoorts. Erg leuk om mee te spelen!

Je kunt vele prachtige effecten toepassen met deze plug-in, die zeker de € 22,36 meer dan waard is! Ben je op zoek naar een dergelijke plug-in dan kun je nu nog van de korting profiteren. Een 30 dagen proefversie is ook hiervan te downloaden.

Tip: Pas deze plug-in niet toe op de oorspronkelijke achtergrond laag maar dupliceer deze, er wordt door de plug-in geen aanpassingslaag aangebracht zoals bijvoorbeeld bij de Nik plug-in.

Meer info vind je op de Topaz website en schermafdrukken vind je op mijn weblog. Hieronder een paar mooie voorbeelden.

Een paar fraaie resultaten (vind ik dan)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.