Superbloedmaan en extra uitdaging

Zijn er nog mensen die de mooie rode maan gefotografeerd hebben in de nacht van zondag op maandag? Zo ja, dan is het leuk als je die upload in de Dropbox van de club, dan plaatsen we die hier ook. Het viel niet helemaal mee om dit prachtige fenomeen goed te fotograferen, zie ook mijn blogje hierover.

Ik heb in de map voor de uitdaging nog een RAW-opname geplaatst, er is een uitstekende foto uit te halen al lijkt dat niet zo, daarom is het ook een uitdaging! Als je zin hebt in een extra uitdaging zou ik het leuk vinden als je ook deze uitdaging aanneemt. Geef de bestanden gewoon je naam, de eerste die er in stond jenaam 001 en de tweede, jawel, jenaam 002.

Zie verder de agenda voor de volgende keer!

Dit was om half een ’s nachts

 

Dit was mijn beste resultaat om iets over vijven, is dus ook middenin de nacht!

4 gedachten over “Superbloedmaan en extra uitdaging

 • 30/09/2015 om 12:29
  Permalink

  Prachtige foto van de bloedmaan. Ik ben in bed blijven liggen. De tweede foto heb ik nu gedownload. Een leuk idee voor een uitdaging….ik zie ik zie wat jij niet ziet.

  Beantwoorden
 • 30/09/2015 om 20:14
  Permalink

  Ik heb mijn wekker er niet voor gezet en heb heerlijk doorgeslapen.
  Opzich jammer, maar volgende keer beter (als ik vrij ben) 🙂

  Beantwoorden
  • 30/09/2015 om 21:20
   Permalink

   Sandra je kunt er nog ff over nadenken, de volgende keer is in 2033 daar wilde ik het niet op aan laten komen 🙂

   Beantwoorden
   • 01/10/2015 om 04:26
    Permalink

    Whahaha, dan heb ik nog effe de tijd om mijn spulletjes klaar te zetten en te bedenken waar ik ga staan 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.