Superbloedmaan en extra uitdaging

Superbloedmaan en extra uitdaging

Zijn er nog mensen die de mooie rode maan gefotografeerd hebben in de nacht van zondag op maandag? Zo ja, dan is het leuk als je die upload in de Dropbox van de club, dan plaatsen we die hier ook. Het viel niet helemaal mee om dit prachtige fenomeen goed te fotograferen, zie ook mijn blogje hierover.

Ik heb in de map voor de uitdaging nog een RAW-opname geplaatst, er is een uitstekende foto uit te halen al lijkt dat niet zo, daarom is het ook een uitdaging! Als je zin hebt in een extra uitdaging zou ik het leuk vinden als je ook deze uitdaging aanneemt. Geef de bestanden gewoon je naam, de eerste die er in stond jenaam 001 en de tweede, jawel, jenaam 002.

Zie verder de agenda voor de volgende keer!

Dit was om half een ’s nachts

 

Dit was mijn beste resultaat om iets over vijven, is dus ook middenin de nacht!

Auteur

4 Reacties

  1. Elly - 30/09/2015

    Prachtige foto van de bloedmaan. Ik ben in bed blijven liggen. De tweede foto heb ik nu gedownload. Een leuk idee voor een uitdaging….ik zie ik zie wat jij niet ziet.

  2. Sandra - 30/09/2015

    Ik heb mijn wekker er niet voor gezet en heb heerlijk doorgeslapen.
    Opzich jammer, maar volgende keer beter (als ik vrij ben) 🙂

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.