Rook workshop 7 oktober 2011

Vrijdag is het zo ver, dan gaan we rook fotograferen. Neem zelf al je fotospullen mee, althans camera, statief, flitser als je die los hebt enz. Ook herinner ik degenen die het plankje voor de wierook en wierookstokjes mee zouden nemen er nog even aan. Ik heb hier één zo’n plankje, verder zet ik alles klaar zodat er in twee groepen van drie gefotografeerd kan worden, Hans en ik kijken toe, ik heb het zelf meer dan eens gedaan dus hoef nu niet zo nodig. Ik verleen wel hand- en spandiensten en maak wel foto’s van de leden in actie :mrgreen: En neem natuurlijk de snoot mee als je die gemaakt hebt, ik heb er hier ook sowieso een mocht het nodig zijn. Als er voldoende tijd is, is het voor degenen die dat willen natuurlijk ook nog mogelijk om een of meer foto’s in Photoshop te bewerken. Wij hebben er zin in, is weer eens wat anders!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.