Roofvogels fotograferen bij Wings of Change

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, met een deel van de club roofvogels fotograferen bij Wings of Change hier op Andijk. We waren met z’n zevenen Hans, Harry, Linda, Elly, Yvonne, Peter en ik. Linda was mee omdat ze jarig was en wij en de mensen bij Wings of Change best wat lekkers bij de koffie wilden 🙂 We hebben eerst koffie gedronken waarbij Marije al het een en ander verteld heeft. Meer informatie over het werk van Wings of Change en hoe je ze kunt steunen vind je op hun website. Daarna zijn we gaan fotograferen. Het was voor mij de tweede keer, in februari ben ik er ook geweest, Marije en Leon zijn onze overburen, we hadden het er al eens over gehad en in februari werd ik zelf uitgenodigd en heb toen ook voor de club gevraagd of het mogelijk was een keer te komen. Het is namelijk niet zo dat de stichting zelf fotografiemiddagen o.i.d. promoot dat is hun doelstelling niet.  De medewerkers en vrijwilligers hebben enorm hun best voor ons gedaan, ze hebben weer heel wat vogels laten vliegen en ook een aantal op de hand laten zien zodat we ze toch konden fotograferen. Het was namelijk vanwege de harde wind niet mogelijk om bepaalde vogels te laten vliegen, het was met de vogels die nu vlogen soms ook al best moeilijk. Maar het was verschrikkelijk leuk! Ik kon zelf merken dat ik nu wel aardig wist hoe ik de vliegende vogels vast kon leggen, er is nog veel mislukt maar er is ook best veel gelukt en ik ben er blij mee. Hieronder een fotoalbum dat nog niet compleet is, 15 foto’s per persoon. Zodra er clubleden foto’s aanleveren vul ik het album aan en laat dat via onze Facebook pagina weten. We hebben een heerlijke middag gehad en namens de aanwezige clubleden heb ik een donatie gedaan via de website van Wings of Change. Leon, Marije, medewerkers en vrijwilligers, enorm bedankt voor een geweldige middag, we komen graag nog eens terug!

Aanleveren foto’s

Ik heb twee mappen in Dropbox aangemaakt, een voor de maximaal 15 (i.p.v. 10 zoals eerder genoemd) foto’s die je graag op de website wilt zien, deze foto’s lever ik sowieso ook aan bij Wings of Change. Heb je nog leuke foto’s van medewerkers en/of vrijwilligers lever die dan in de andere map aan, je ziet het vanzelf aan de benamingen. Van Yvonne krijg ik ze via WeTransfer, maak er in dat geval even twee zendingen van. Lever je foto’s aan met je eigen logo o.i.d. rechts- of linksonder in de foto, niet dwars er doorheen a.u.b.! In die van Peter heb ik zelf een naam gezet dat hoeft niet alsnog. Lever de foto’s maar verkleind aan, langste kant 1000 pixels, mochten mensen van Wings of Change foto’s willen hebben dan kom ik wel terug om een exemplaar op ware grootte zonder logo e.d.

Heb je hier een blogpost over geschreven, een map op Flickr gemaakt of wat dan ook, geef de link dan even door dan vermeld ik die hieronder zodat belangstellenden je foto’s daar kunnen bekijken, dat zullen er mogelijk meer zijn als hier staan.

Joke

Blogpost Joke

3 gedachten over “Roofvogels fotograferen bij Wings of Change

 • Pingback: Met de fotoclub naar Wings of Change | Digifotofan

 • 18/04/2017 om 18:55
  Permalink

  Dat portret is wel heel mooi Joke, zo scherp super. De beweging is jou ook goed gelukt Hans. Ik vind ze allemaal mooi ook met de handschoen aan het lijkt me doodeng zo’n grote roofvogel dicht bij je gezicht.

  Beantwoorden
 • 21/04/2017 om 10:44
  Permalink

  Zonet even alle foto’s bekeken van de sessie bij Wings of Chance, er zitten hele mooie exemplaren bij en al met al vind ik het jammer dat ik er niet bij kon zijn, maar goed er komen betere tijden zeg maar. niet alleen was m’n knieoperatie spelbreker, maar kreeg nadat ik een paar dagen thuis was ook nog een heftige buikgriep. Dit is inmiddels weer over en daarom heb ik nu ff lekker van alle foto’s genoten. Ik kon zien dat jullie het allemaal naar het zin hebben gehad en dat was ook de bedoeling. Leuke serie !!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.