Raad een plaatje

Jeroen is een kei in het maken van raad een plaatje foto’s en zo af en toe zal er hier een op het weblog verschijnen. Dit is de eerste, de uitslag wordt op de clubavond van 7 oktober bekend gemaakt. Natuurlijk mag iedereen reageren, hoe meer hoe beter, niet alleen clubleden maar bezoek van buitenaf is ook meer dan welkom! Ook ik moet gewoon raden en ga dat ook doen natuurlijk!

Wat is dit?

Auteur

4 Reacties

 1. JBB - 28/09/2011

  Ik denk aan een bezem maar dat zal wel niet omdat ik Jeroen zijn plaatjes zelden weet te raden!
  Groetjes, Joke

 2. Raad een plaatje « Weblog van Fotoclub Shoot - 28/09/2011

  […] het weblog van ClackClick, iedereen mag meedoen! Share this:TwitterFacebookPrintE-mailVind ik leuk:LikeWees de eerste om post […]

 3. Jenny Broos - 28/09/2011

  Ik denk zomaar aan afgesneden rietstengels, maar dat zal ook wel niet, is nogal voor de
  hand liggend.!
  Groetjes, Jenny

 4. Angela Dekker - 28/09/2011

  Ik denk wortels van een amarilis bol.?

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.