Programma voor het volgende seizoen

Het was vandaag nou niet bepaald leuk weer of te gaan fotograferen en dus hebben Elly en ik het programma voor het volgende seizoen in elkaar gedraaid. De onderwerpen zijn deels een beetje anders dan anders dankzij de fotoproject kalender, erg handig als je naar onderwerpen zoekt. Veel onderwerpen kun je heel persoonlijk opvatten, sommigen zijn heel persoonlijk en dat maakt het heel leuk want de inzendingen zullen dan ook heel divers zijn. Het eigen fotoproject blijft ook, dat staat garant voor onderwerpen die je zelf erg leuk vindt, je kunt verder borduren op je huidige onderwerp maar je kunt ook een totaal ander onderwerp kiezen, we laten ons graag verrassen! De uitdaging zit er niet meer in maar het is natuurlijk prima mogelijk als een bepaald onderwerp zich voordoet dat we die er gewoon bij doen maar de meeste onderwerpen voor de uitdaging kwamen ook bij ons vandaan en dus leek het ons net zo gemakkelijk om maar voor twee foto-onderwerpen te kiezen.

Het programma is ruim van tevoren bekend en dus moet het voor iedereen mogelijk zijn om recente foto’s aan te leveren, met andere woorden niet uit het archief 🙂 Het gaat er om hoe we nu fotograferen, dus gaan we er vanuit dat de foto’s na 1 maart 2017 gemaakt zijn en vooruit we kijken niet op een week 🙂 En er graag voor zorgen dat de exif in de bestanden aanwezig is, dat maakt het beoordelen een stuk gemakkelijker.

Het aantal aan te leveren foto’s staat in het programma, laten we ons daar ook aan houden, anders kunnen het er wel erg veel per avond worden.

Uiteraard hopen we iedereen het volgende seizoen weer te verwelkomen, mocht je toch besluiten niet door te willen gaan dan horen we dat graag voor 1 mei maar we hopen natuurlijk van niet. We weten dat Sandra een sabbatical neemt maar wie weet vindt ze het programma zo leuk …….. 🙂 Maar het is fijn als we het op tijd weten voor het geval we nieuwe leden moeten zoeken, inmiddels weet ik er sowieso wel een paar maar uiteraard hopen we dat het niet nodig is!

We hopen dat jullie het programma net als wij leuk en uitdagend vinden!

Joke en Elly

2 gedachten over “Programma voor het volgende seizoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.