Programma seizoen 2018-2019

Programma seizoen 2018-2019

Sandra komt het volgende seizoen weer en dus zijn de clubavonden verzet naar de woensdagavond in oneven weken. Ik heb de data in het programma aangepast. De eerste twee clubavonden liggen dicht op elkaar, dit komt deels omdat wij zoals het er nu naar uitziet pas rond 7 of 8 oktober weer thuis zijn. Het is wel handig als wij er zijn i.v.m. gebruik clublokaal en Lightroom op een laptop die ik zelf mee op vakantie heb. Ik heb nog gekeken om de data allemaal 2 weken vooruit te schuiven maar dat is niet handig i.v.m. feestdagen en de zomervakanties die volgend jaar weer vroeger zijn. Bovendien we hebben allemaal het programma nu en hebben dus ruim de tijd om de foto’s te maken.

Ook zijn de data in 2019 aangepast, ik was er blindelings vanuit gegaan dat de extra kalender in mijn agenda die voor volgend jaar zou zijn, dat bleek die van vorig jaar te zijn, niet echt handig!

Ik hoop wel dat we allemaal elke keer foto’s aan gaan leveren, het kan een keer door omstandigheden niet lukken maar het programma is ruim op tijd beschikbaar, we kunnen er nu al mee aan de slag! Dus maak er wat moois van!

Programma 18 – 19

Klik op de link hierboven om het programma te downloaden, op de site vind je het programma hier.

Joke

Auteur

1 Reactie

  1. Clubavond 3 april 2018 | Fotoclub ClackClick - 13/04/2018

    […] terugkeert zijn de clubavonden vanaf dan op de woensdagavond. De data staan in het programma dat je hier via het bericht kunt downloaden. Ik heb ook een verzoek gehad van iemand die graag lid van de club […]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.