Opening van onze expositie

Op donderdagavond 5 januari hebben we de expositie foto’s opgehangen, het was even puzzelen hoe we de borden (van de gemeente) het mooiste konden plaatsen maar dat is uiteindelijk prima gelukt. Ook hangen er een aantal foto’s aan de muren.

De foto's ophangen

Op 6 januari j.l. is onze expositie in het gemeentehuis van Stede Broec geopend door wethouder Lydia Groot. Het was gezellig druk, mede door het feit dat we zelf mensen uit mochten nodigen. Alles was perfect verzorgd door de gemeente met koffie, een drankje en lekkere hapjes, helemaal top! De reacties waren heel erg positief en leuk, het is dan ook een mooi geheel geworden, een van onze mooiste exposities tot nu toe. Dit komt ook mede omdat de presentatie een stuk verbeterd is, we hebben nu voor het eerst mooie lijsten en passe-partouts. Iedereen heeft ook erg mooie foto’s gekozen, dus al met al een mooi geheel.  De onderstaande foto’s van de opening zijn door ons clublid Nanny Klein gemaakt.

Vanmiddag, 8 januari, was het gemeentehuis ook speciaal voor ons van twee tot vier uur geopend, er zijn ruim 50 mensen wezen kijken en dat was ook weer erg leuk en gezellig! De reacties waren allemaal zeer positief en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen!

We willen de gemeente Stede Broec heel erg bedanken dat we weer de gelegenheid gekregen hebben om ons werk te exposeren. Een extra woord van dank gaat uit naar de heer Bert van Elswijk die het allemaal voor ons heeft geregeld en die zelf op zijn uiteraard vrije zondag aanwezig was!

Als je nog een keer een kijkje wilt nemen, de expositie blijft tot en met de 26e januari hangen en is tijdens de openingsuren van het gemeentehuis te bezichtigen.

Joke

Een gedachte over “Opening van onze expositie

  • 08/01/2012 om 18:44
    Permalink

    Leuk stukje Joke. Het was zeker top geregeld door de gemeente en super dat er zoveel belansgtelling was.
    Ook de foto’s zijn er leuk bij! Geeft een goede weergave van de belangstelling van vrijdag 🙂

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.