Laatste clubavond vorig seizoen en eerste clubavond nieuw seizoen

Het heeft even geduurd, door omstandigheden is het er niet van gekomen om het weblog en de website bij te werken. De laatste is inmiddels bijgewerkt en de aangeleverde foto’s van de laatste clubavond vind je hier. Het programma voor het nieuwe seizoen is nog niet helemaal rond maar ik ga ervan uit dat we dat op de volgende clubavond gaan overleggen zodat de website voor het nieuwe seizoen bijgewerkt kan worden. Ook denk ik dat het goed zal zijn om eens te overleggen wat we het beste kunnen doen, de website is namelijk ook in een weblog om te zetten. Dat is wel even een beste klus maar ik denk dat het net zo handig is als alles is samengevoegd. Het enige dat we moeten doen is dan het contract bij Strato aanpassen, dan houden we dezelfde domeinnaam.

Op de vorige clubavond hebben we de mooiste foto’s van het seizoen van de meeste clubleden bekeken, hieronder een selectie.

Fotografie: Dick Roos

Fotografie: Dick Roos

Fotografie: Hans Beers

Fotografie: Hans Beers

Fotografie: Jenny Broos

Fotografie: Jenny Broos

Fotografie: Jeroen Kreijt

Fotografie: Jeroen Kreijt

Fotografie: Joke Beers-Blom

Fotografie: Joke Beers-Blom

Fotografie: Lidy Meiland

Fotografie: Lidy Meiland

Eerste clubavond seizoen 2013 – 2014

De eerste clubavond nadert al met rasse schreden, op 30 augustus beginnen we weer met een nieuw seizoen! De agenda is als altijd op de eerste avond van het seizoen beknopt:

  1. Foto-opdracht: Vakantiefoto’s 2013 – 10 tot 15 foto’s per persoon.
  2. Rondvraag hier zijn al drie puntjes voor: 1 Eventuele nieuwe leden, 2 Omzetten website en weblog in één weblog wat feitelijk tegenwoordig overeenkomt met een website, zie mijn weblog, mijn website gaat er t.z.t. ook uit en 3 Programma verder invullen, m.a.w. de open plekjes invullen.
  3. Bijkletsen, vakantieverhalen enz.

Auteur

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.