Laatste clubavond van het seizoen

Op 29 juni hadden we onze laatste clubavond van het seizoen, hierbij was ons nieuwe lid Jenny ook aanwezig, ze vult de open gevallen plek van Luuf op, hij stopt wegens tijdgebrek. Deze avond was goed gevuld met foto’s en time lapse filmpjes. Hieronder een foto van ieder clublid, de andere foto’s zijn op onze website te vinden, de time-lapse filmpjes vind je hier.

De onderwerpen voor deze avond waren, je mooiste foto’s van het afgelopen seizoen, jong en time-lapse filmpjes maken. Ook de foto’s van ons clubuitje behoorden tot de onderwerpen. Verder hebben we het programma voor volgend seizoen besproken, dit zal op dit weblog en op de website geplaatst worden. De website zal ook voor het volgende seizoen aangepast worden, dit kan nog even duren omdat het menu geheel opnieuw gemaakt moet worden, de makers van het menuprogramma hebben besloten de stekker er uit te trekken zodat ik niet meer kan activeren op mijn nieuwe PC, zeer slordig aangezien het een keurig betaald en geregistreerd programma was.

Vanwege de TT in Assen was Dick niet aanwezig, hij heeft echter wel deze prachtige foto door gemaild, die mag niet ontbreken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.