Jaarlijks clubuitje

Een fotografie eldorado!
Een fotografie eldorado!

 

Doel is zo gaaf
Doel is zo ga

Door alle uitstapjes is het jaarlijkse clubuitje een beetje klem komen te zitten denk ik. Het is natuurlijk wel erg leuk om met zijn allen een zaterdag of zondag op stap te gaan maar dan is er ook nog de vraag waar naartoe? Zoals jullie allemaal weten zijn Hans en ik vorig jaar naar Doel in België geweest, het ligt vlak over de grens bij Antwerpen. Het is een behoorlijk eind rijden maar fotografisch gezien echt een eldorado! Het is zo gaaf om daar te fotograferen. Het is op een dag prima te doen, wij zijn toen met onze bus om half zeven ’s morgens vertrokken en om kwart voor elf waren we er, met een personenauto gaat het nog wel een stukje sneller. Het is zomaar een idee hoor, om te polsen of jullie dat wat vinden. Een hele serie van mijn foto’s vind je hier. Dat is overigens minder dan de helft van wat ik daar gemaakt heb en zou ik daar weer heen gaan dan maak ik er weer zoveel maar ga ik op een andere manier kijken.

Ik realiseer me dat het wel een eind rijden is hoor, het is ook zomaar een idee, vooral omdat het zo enorm leuk is om daar te fotograferen. Het is allemaal ook prima te belopen, iedereen gaat toch een beetje zijn/haar eigen gang, dat deden wij met z’n tweetjes al. En we vinden het geen van beiden erg om er nog een keer heen te gaan 😀 Anders gaan we denk ik sowieso op de terugweg van onze korte zomervakantie om in het Hemelvaart weekend.

En andere optie is wellicht nog een keer naar Texel, dat was destijds ook enorm leuk, alleen hebben we daar wel meer gelopen in de Slufter maar er zijn nog veel meer mogelijkheden daar. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan een boottocht de Waddenzee op o.i.d. Ook daarheen zullen we overigens vroeg weg moeten.

Ik zou voor willen stellen om een zaterdag in juni te prikken (de enige zaterdag dat wij niet kunnen is de 28e, moeder/schoonmoeder wordt dan 90) en hoor wel wat jullie ervan vinden. Ik gooi het zo maar in de groep omdat de volgende clubavond ook een fotografeer avond is en er ook niet veel van zal komen om het er over te hebben. Natuurlijk zijn andere ideetjes ook meer dan welkom!

Joke

7 gedachten over “Jaarlijks clubuitje

 • 21/04/2014 om 20:23
  Permalink

  Oeps ik zie net dat 14 juni ook niet kan, dan fotograferen een aantal mensen de Rabo fietstocht. Mei is natuurlijk ook een optie, behalve de 31e wat ons betreft, dat is het Hemelvaartweekend.

  Beantwoorden
 • 22/04/2014 om 09:52
  Permalink

  Hoi Joke, Doel is natuurlijk hartstikke leuk, wat mij betreft ga ik direct mee, maar ik had in m’n agenda geschreven dat we op 9 mei naar de Zaanse Schans zouden gaan, terwijl in het programma staat dat we een doe-avond hebben. Eigenlijk weet ik nu niet meer zo goed wat en wanneer we het een en ander gaan doen, we hebben ook nog de Double Exposure, dus laat me even weten hoe het programma er nu uitziet. Mochten we naar Doel gaan in Juni dan kan ik in principe ieder weekend.
  Graag hoor ik van je hoe het gaat worden.
  Groetjes, Jenny

  Beantwoorden
 • 23/04/2014 om 20:20
  Permalink

  Hallo allemaal

  Goed dat je nog even bij stilstaat bij het jaarlijkse uitje Joke!
  Ik zal daarom ook nog even reageren 🙂

  Doel is wat mij betreft te ver voor een heen en weertje, maar als er liefhebbers zijn, dan gaan zou ik zeggen!
  Texel was idd heel erg leuk een paar jaar terug, zeker omdat we die dag ook prachtig weer hadden.

  Maar toch lijkt het me leuker om weer eens wat anders te doen, bijvoorbeeld een natuurgebied opzoeken zoals het Zwanenwater in Callantsoog en een strandwandeling er achteraan of Natuurpark Lelystad. Dit park is erg groot, maar als we fietsen huren kunnen we een grotere afstand overbruggen.

  Dagje dierentuin vind ik ook altijd super leuk, Amersfoort wil ik nog wel een keer naar toe. Omdat dit park erg kindvriendelijk is, kan je ook mooi fotograferen (veel glas ipv hekken/tralies of lage omheining of je kunt bovenlangs en dan met de glijbaan naar beneden 🙂 ).

  Juni is bij mij nog niet helemaal vol gepland, mei wordt wat lastiger.

  Gr,
  Sandra

  Beantwoorden
  • 26/04/2014 om 14:17
   Permalink

   Klinkt allemaal heel erg leuk maar we moeten er rekening mee houden dat we wel iets plannen dat voor iedereen fysiek mogelijk is.
   Ik heb nog één tip en dat is dit (klik). Vanuit andere plaatsen zijn er ook voldoende mogelijkheden. Verder laat ik de organisatie aan anderen binnen de club. In de opzet e.d. voor het nieuwe seizoen is heel wat tijd gaan zitten, anderen mogen het uitje organiseren 🙂 Ik heb alleen wat ideetjes aangedragen.

   Joke

   Beantwoorden
 • 23/04/2014 om 20:23
  Permalink

  Wat ik nog vergeet, een stad!
  Paar jaar geleden erg genoten van het dagje Amsterdam, doe ik graag nog een keer.
  Maar er zijn vast nog wel een paar steden (in de omgeving) te bedenken, die leuk zijn om te fotograferen.

  Beantwoorden
 • 28/04/2014 om 21:14
  Permalink

  Het lijkt me geweldig zo’n robbentocht en aardig in de buurt.
  Als stad is Haarlem ook mooi om te fotograferen.

  Beantwoorden
  • 28/04/2014 om 21:16
   Permalink

   Haarlem is inderdaad heel mooi, nog een mooie kerk ook om evt. van binnen te fotograferen. En de Robbentocht is echt super leuk en meer dan de moeite waard!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.