Ideetje voor een clubavond

Ideetje voor een clubavond

Ik las vanavond een leuk artikel op Petapixel en dat bracht me op het idee om dat binnenkort een keer te doen. We zouden er in december bijvoorbeeld op die manier een doe-avond van maken. We beoordelen dan de ingezonden foto’s en de rest schuiven we op naar januari. Voor degenen die moeite hebben met het Engels, het gaat als volgt, je neemt bijvoorbeeld een banaan zoals in het filmpje, we maken van die banaan allemaal een foto maar we moeten allemaal voor een andere compositie kiezen. Door bijvoorbeeld lootjes van 1 t.m. 8 te trekken bepalen we dan de volgorde. Het kan evt. met een paar flitslampen van mij, die zet ik dan in de schuur in het fotolokaal of evt. de daglichtlamp, dat moet ik even bekijken. We doen dat dan bijvoorbeeld drie keer met drie verschillende dingen en omdat het december is doen we het met kerstdingetjes, ik verzin wel wat, ik heb hier op schuurzolder ook nog genoeg van dat spul liggen waarvan sommige dingen het niet hoeven te overleven 🙂 Mits jullie dat leuk vinden natuurlijk, we beginnen dan zo vroeg mogelijk, bijvoorbeeld om zeven uur en maken er zo een leuke avond met een kersthapje en drankje erbij.

Graag z.s.m. reageren, dan pas ik eventueel het programma even aan. Lijkt het jullie wat? Het lijkt mij hartstikke leuk! Maar jullie kunnen daar natuurlijk anders over denken.

Joke

Auteur

7 Reacties

 1. Harry - 24/11/2015

  Mijn gevoel geeft er op het moment totaal niet om, maar gaande weg draait dat misschien bij. 😉

  Bij de eerste regel had ik het filmpje nog niet gezien,
  als je ziet wat het eind resultaat is dan is het wel weer leuk.
  Hoe dat in de praktijk gaat weet ik niet.
  Waarschijnlijk raakt mijn vooroordeel wel weg. 🙂

 2. Peter Waterman - 25/11/2015

  Lijkt mij een leuk idee.
  Gaat het met 1 en de zelfde camera of nemen wij onze eigen camera mee?

 3. Elly - 25/11/2015

  leuk, doen we…

 4. Lidy - 26/11/2015

  Dat wordt vast leuk. Even denken wat voor onderwerp.

 5. Jenny Broos - 26/11/2015

  Ja Joke, lijkt me leuk om te doen !!

 6. Aangepaste agenda clubavond 17 december 2015 | Fotoclub ClackClick - 03/12/2015

  […] maken van hetzelfde onderwerp zie deze blogpost en het filmpje onderaan deze […]

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.