Ideetje voor een club workshop

Ik ben afgelopen donderdag begonnen met wat strobist fotografie experimentjes, zie voor meer info mijn weblog. Heel erg leuk om te doen en wat het leuke er van is je leert je flitser en camera nog veel beter kennen. Alleen heb ik niet voldoende spullen voor een workshop voor ons allemaal maar daar moet toch uit te komen zijn! Zelf ga ik er volgende week weer mee verder. Hieronder een paar resultaten waar ik best blij mee ben 😀 En dit is voorlopig het laatste blogje van mij.

Joke

Met één flitser met grid erop bevestigd gemaakt
Twee flitsers gebruikt, een met grid en een met een magenta gelletje ervoor
Heel verrassend, hiervoor zat een groen gelletje op een van de flitsers
Dit is een van mijn favorieten omdat het licht zo mooi door de bloem schijnt, alleen wel een vignet aangebracht omdat ik de achtergrond niet helemaal kreeg zoals ik deze wilde!

4 gedachten over “Ideetje voor een club workshop

  • 06/11/2011 om 14:50
   Permalink

   Dit seizoen zitten we al vol, tenzij er iets uitvalt, vind het zelf erg leuk maar er moet dan wel het e.e.a. aan spulletjes komen. Die gelletjes e.d. gaan nl. niet zo lang mee. Maar moet te regelen zijn lijkt mij.

   Beantwoorden
 • 06/11/2011 om 20:24
  Permalink

  Verrassend Joke. Lijkt me ook weer heel leuk om te doen. Is het verslavend?

  Groetjes…………….Lidy

  Beantwoorden
  • 06/11/2011 om 20:37
   Permalink

   Het is wel verslavend denk ik, althans nu nog wel, ik wil nog veel meer uitvissen en dat maakt het zo leuk. Punt is wel dat je er wel het e.e.a. aan spulletjes voor nodig hebt. Heb zelf een bepaalde keuze gemaakt van wat ik wil en wat niet anders wordt het veel teveel.

   Groetjes, Joke

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.