Het seizoen gaat bijna weer beginnen

Kusje d’r op?????

 

Het seizoen gaat bijna weer beginnen dus in dit blogje even een paar “huishoudelijke” mededelingen aan de clubleden! 

Contributie

Aan degenen die nog niet betaald hebben het verzoek om de contributie voor het seizoen 2014-2015 z.s.m. over te maken op IBAN NL55 RABO 0130 7762 11 t.n.v. J. Beers-Blom inz. Fotoclub ClackClick. Het bedrag is € 60,00 en mochten we aan het einde van het seizoen toch niet uitkomen, dan horen jullie dat vanzelf :-)

Programma

Het programma incl. data voor het komende seizoen vind je in de link hiernaast Programma 14-15 definitief.

Nieuwe leden

Door het vertrek van Dick en Bob zijn er bij onze club een paar plekken vrijgekomen, een daarvan is door Elly ingevuld. Maar we zouden er graag nog een of twee leden bij hebben, bij voorkeur heren omdat zij nu wel erg in de minderheid zijn en de ervaring leert dat een mix van dames en heren het leukste is. Dus kortom ben je geen complete beginner meer en op zoek naar een leuke en gezellige fotoclub, informeer eens bij ons! Dat kan via het contactformulier op deze website.

Clubuitje 23 augustus

We beginnen het nieuwe seizoen met ons clubuitje naar de Veluwe. Afgesproken is dat wij Jenny ophalen en we verzamelen om 09.00 bij de snackbar bij de sluizen op de dijk naar Lelystad. Uiteraard kunnen degenen in Grootebroek/Bovenkarspel ook daar al bij elkaar instappen. Jeroen is nog niet helemaal zeker, uiteraard hopen we dat hij meegaat, anders is Hans met een harem op pad 🙂 We zullen rond een uur of vier de thuisreis weer aanvaarden omdat diverse mensen ook nog andere afspraken hebben. Zelf gaan wij met onze bus en rijden later door naar het zuiden van het land waar we ’s avonds een feest hebben.

Programma clubavond 29 augustus

  • Foto-opdracht: Vakantiefoto’s (ook als je niet op vakantie bent geweest heb je vast wel wat foto’s gemaakt) maximaal 10 foto’s p.p. waar er enkele van besproken gaan worden.
  • Foto-opdracht: Foto’s die je tijdens het clubuitje gemaakt hebt maximaal 5 foto’s p.p.
  • Rondvraag en bijpraten, vakantieverhalen, plannen voor de club enzovoorts.

Wat het aantal foto’s voor de clubavond betreft, laten we het voor beide opdrachten gezamenlijk op maximaal 15 foto’s houden waarvan er 3 p.p. besproken worden, geef zelf even aan welke dat moeten zijn door die de nummers 001 t.m. 003 drie in de naam te geven. De rest is in het kader van bijkletsen, vakantieverhalen e.d.

Ik heb er weer zin in, jullie hopelijk ook 🙂 En gelijk de website voor het nieuwe seizoen een andere kleur jas gegeven 🙂

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.