Fotowedstrijd en weblog

Mijn huidige uitgever van Duuren Media organiseert een fotowedstrijd die volgens mij zeer toegankelijk is, m.a.w. niet voor de profi’s! Leuke prijzen en aanbiedingen, ook leuk om mee te doen volgens mij, zie de speciale website hiervoor. Gewoon proberen, niet geschoten is altijd mis! En nee, ik zit niet in de jury, in dat geval had ik jullie er niet op gewezen :mrgreen:

Input weblog 

Als jullie foto’s op het weblog willen plaatsen van een uitje, vakantie of wat dan ook, dat kan dus! Ook met bijvoorbeeld een verwijzing naar je eigen weblog of Facebook o.i.d. Daar is dit weblog voor, om dingen te delen! Dus gewoon doen! Mail de tekst en de foto’s door en ik zet het er op!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.