Foto’s clubavond 27 augustus a.s.

Nog even ter herinnering, nu de clubavonden op donderdag zijn wil ik de foto’s graag uiterlijk woensdagavond hebben zodat ik even tijd heb om ze op de laptop te zetten en in Lightroom te importeren. Van een aantal mensen heb ik ze al binnen maar moet er ook nog een aantal krijgen.

Benaming foto’s

Nog even voor alle duidelijkheid omdat ik elke keer weer bestandsnamen zit aan te passen wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn.
Houd het volgende aan:
Je voormaan 001, Je voornaam 002 enz. en dat per opdracht, dus elke keer met 001 beginnen. Geen afkortingen e.d., zo hebben we ze op de volgorde die het handigste werkt. Soms zie ik alleen de originele fotonummers die de camera de bestanden geeft, soms zie ik ook raw-bestanden en dat is dus niet de bedoeling. Het geeft mij gewoon een hoop werk op niks af, dus graag de tenaamstelling zoals hierboven aanhouden en alleen jpeg’s insturen voor de opdrachten.

Voor de eerste clubavond van dit seizoen wil ik de foto’s dus uiterlijk morgenavond graag hebben!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.