Flitsbijdrage van Sandra

Joke heeft voorlopig haar laatste blogje geplaatst, zegt ze 🙂

Om het nu niet helemaal stil te laten worden hier, heb ik de stoute schoenen aangetrokken.

Enige tijd geleden toen ik bezig was met druppelfoto’s realiseerde ik me helaas weer dat je de flitser niet kunt aansturen als die niet op de camera bevestigt is (tenminste niet met de body en flitser die ik heb). Ik heb de foto’s toen gemaakt met de flitser op de body. Kan ook, maar er zijn betere resultaten te halen.

Twee clubavonden terug zijn we bezig geweest met Rookfotografie en hebben we gebruik gemaakt van triggersetjes om zo de externe flitser aan te kunnen sturen. Dit vond ik zo fijn werken dat ik heb besloten om ook z’n setje aan te schaffen.

Ik zag ook alweer een volgende uitdaging voor mezelf wat met zo’n setje mogelijk is en het fotograferen van rook vind ik ook erg leuk om te doen.

Afgelopen zondag ben ik met mijn nieuwe setje aan het experimenteren geweest. Een van die foto’s wil ik jullie hier laten zien.

Zelf vind ik deze tot nu toe de mooiste van allemaal.

Wil je meer foto’s zien? Kom dan ook eens een kijkje nemen op mijn eigen blog. Ik zou het in ieder geval erg leuk vinden.

Groetjes,
Sandra

5 gedachten over “Flitsbijdrage van Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.