De beste wensen

Allereerst alsnog de beste wensen voor dit nieuwe jaar 2018! Dat het ook weer een fotogeniek jaar moge worden! Inmiddels is 2018 al weer vier dagen oud (of jong) en herinner ik jullie allemaal nog even aan de clubavond van komende dinsdag. Elly zal niet aanwezig zijn, die is dan lekker een weekje naar Hamburg, ik zou zeggen geniet er weer lekker van!

De onderwerpen voor dinsdag staan in het berichtje hieronder, ik moet zelf overigens zeggen dat ik voor stille nacht maar wat aangerommeld heb want ik had echt geen idee! Ik ben benieuwd waar jullie mee komen!

Ik ben voor mezelf aan een 52 weken project begonnen, zie ook mijn weblog. Laat het maar weten als jullie of een of meer van jullie het ook leuk vinden om mee te doen, dan kan ik de albums hier ook op de club website delen.

In ieder geval tot dinsdag!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.