Clubuitje 24 juni 2017

Het was weer zover, ons jaarlijkse clubuitje en net als vorig jaar zat het weer na een prachtige week weer niet echt mee. We waren deze keer maar met z’n vijven en dat paste net in onze auto. En ach we zouden toch niet ver weg gaan want Marken was het doel. En dat bleef het tot de afslag Marken waar we zo ongeveer toch maar rechtsaf zijn gegaan in plaats van linksaf. Het werd namelijk richting Marken al grijzer en natter en om nou een rondje Marken te lopen in de miezerige regen ….. daar word je ook niet vrolijk van, bovendien is er weinig leuks aan om te lopen en te fotograferen als het zo verschrikkelijk grijs is en nattig is. Toen we vertrokken was het nog droog maar de buienradar voorspelde iets zuidelijker dan hier ook niet veel goeds. Dus zijn we naar Den Haag gereden, het rijdt vlot en zo groot zijn de afstanden in dit land nou ook weer niet!

Hans en ik zijn eind oktober vorig jaar ook in het Louwman museum geweest, zo voor meer algemene informatie de links hieronder:

Louwman museum 1
Louwman museum 2

We mochten geen rugzakken mee het museum in meenemen, op zich begrijpelijk maar een schoudertas die zeker zo groot was als mijn rugzak mocht weer wel! Hoe dan ook het is geen ramp want ze hebben prima kluisjes waar je alles in achter kunt laten en gelukkig had Hans een schoudertas waarin een niet geheel onbelangrijk iets als mijn portemonnee een plekje vond 🙂

In eerste instantie zag Lidy het niet zo zitten maar na vijf minuten in het museum was ze helemaal om want juist de dingen die zij leuk vindt, details, abstract e.d. zijn hier volop te fotograferen met al dat glimmende blik! Harry gaat ook zeker een keer met Linda terug want die kon er ook wel een week zoet blijven! Dus kortom een goede keuze! Je hoeft ook helemaal geen autoliefhebber te zijn, doorgaans vind ik het ook een gebruiksvoorwerp dat het vooral moet doen! Maar hier ga je echt door de geschiedenis van de techniek, als je ziet in hoe een rap tempo dit eigenlijk allemaal veranderd is, dat is echt leuk en interessant. Bovendien kom je allerlei andere voorwerpen tegen die met de auto te maken hebben, je maakt feitelijk ook een trip on memory lane, heel veel is zo herkenbaar. Plus dat het een eldorado voor fotografen is, zoveel details, spiegelingen en noem maar op.

We zijn met een bak koffie met gebak begonnen, het restaurantgedeelte is groot en ontzettend leuk, het is een nagemaakt oud stadsplein. Daarna hebben we de bovenste verdieping gedaan en daar zijn we lang zoet geweest, het was inmiddels lunchtijd toen we daar doorheen waren dus wederom naar het restaurant en gelucht. Vervolgens de wat minder volle tweede verdieping doorgewerkt en tot slot de benedenverdieping die ook enorm leuk is. En toen was het inmiddels half vijf, bijna sluitingstijd en zijn we weer richting auto gegaan, die stond in de parkeergarage onder het museum. Vervolgens naar huis gereden en onderweg iedereen weer thuis afgeleverd, wij waren om half zeven weer thuis. Het was een geslaagde dag!

Hans 001
Hans 002
Hans 003
Hans 004
Hans 005
Hans 006
Hans 007
Hans 008
Hans 009
Hans 010
Joke 001
Joke 002
Joke 003
Joke 004
Joke 005
Joke 006
Joke 007
Joke 008
Joke 009
Joke 010
Lidy (1)
Lidy (2)
Lidy (3)
Lidy (4)
Lidy (5)
Lidy (6)
Lidy (8)
Lidy (9)
Harry (1)
Harry (2)
Harry (3)
Harry (4)
Harry (5)
Harry (6)
Harry (7)
Harry (8)
Harry (9)
Harry (10)

Eerst koffie met zalige gebak!

De chocolaatjes zitten er nog in!

Voor Hans zijn een hoop van dit soort dingen heel herkenbaar

Een auto die van Elvis is geweest

En hier spotte Hans een autoradio die bekend voor kwam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.