Clubdag 23 augustus

Clubdag 23 augustus

Op 23 augustus gaan we op stap naar de Veluwe. Omdat we daar een caravan hebben, heb ik wel wat leuke ideetjes die ik op een rijtje heb gezet.

Het lijkt me leuk om rond een uur of 10 eerst koffie met wat lekkers te doen bij onze Caravan in Ermelo, Dan rijden we naar Landgoed Staverden, waar we de witte pauwen kunnen fotograferen, heerlijk gaan wandelen door de prachtige landschapstuin en lunchen in de Orangerie.

IMG_5018

IMG_5064

Vervolgens kunnen we doorrijden naar het Aardhuis bij Apeldoorn, het oude jachthuis van Koning WillemIII, waar we prachtige foto’s kunnen maken van Edelherten, wilde zwijnen en het bos. Rond drie uur voert de boswachter vaak de edelherten waardoor ze uit het bos komen, en dan pas zie je goed hoe imposant deze dieren zijn. Zorg wel dat je op tijd in de schuilhut zit!

edelhert15

Ik ben benieuwd wat jullie van dit idee vinden….mij lijkt het een leuke en gezellige dag met veel afwisseling.

groetjes, Elly

 

 

 

 

7 Reacties

 1. JokeBB - 21/06/2014

  Hey Elly,

  Super, helemaal leuk en helemaal mee eens! Wordt een top dag en niet al te ver rijden, heerlijk!

  Groetjes, Joke

 2. Jenny Broos - 21/06/2014

  Helemaal geweldig, het Aardhuis ken ik, maar Staverden niet, dus met elkaar wordt het een
  Super dag, als het weer meewerkt wordt het alleen maar genieten!
  Groetjes, Jenny

 3. Elly Dekker-van Veen - 21/06/2014

  Moeten we nog nadenken over een regen-alternatief of gaan we niet op stap met regen??

 4. Lidy - 21/06/2014

  Mooi dag vullend programma een goed plan.
  Ik was al aan het informeren om met een natuurgids een bronstwandeling te maken vanuit Emmy’s boshut in Uddel. Maar Elly ik sluit me bij jouw plan aan helemaal goed.
  Nog even de vraag wie er rijden wil?

 5. JokeBB - 23/06/2014

  Rijden regelen we nog wel, volgens mij wil Hans sowieso wel rijden, is makkelijk voor degenen uit Andijk maar er kan er nog een bij al is onze auto niet de meest comfortabele voor meerijders. Maar dat komt wel goed, ben ik niet bang voor 🙂
  En het wordt gewoon mooi weer, contacten we vlak ervoor nog wel over als we weten wat voor weer het zo’n beetje gaat worden.

 6. Elly van Veen - 23/06/2014

  Met mooi weer zit ik waarschijn al in Ermelo, vanaf daar wil ik wel rijden natuurlijk

 7. JokeBB - 24/06/2014

  In de week voor de 23e alles even kortsluiten, dan weten we meer over het weer en of iedereen meegaat. Komt vast goed 🙂

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.