Clubavond mei en opdracht 13 februari

Clubavond mei en opdracht 13 februari

De clubavond van 8 mei a.s. is definitief verzet naar 24 april, dit is een clubavond om op stap te gaan om o.a. avondfoto’s te maken, hierbij denk ik aan het NDSM-terrein, Zaanse Schans of bij de sluizen van IJmuiden. Bij de laatste hebben ze nu hekken staan dat is wel erg jammer maar er zijn nog wel voldoende plekken om bijvoorbeeld Corus te fotograferen. Overigens is het ook erg leuk om bijvoorbeeld bij de haven van Hoorn te fotograferen als het donker wordt. Ideetjes zijn meer dan welkom. En nu we het over uitstapjes hebben, denk ook even na over een clubuitje, zelf denk ik aan een zaterdag in juni.

De reclame opdracht van vrijdag, het gaat hier om reclame foto’s, dat mag overal voor zijn van kattenvoer tot een exotische reis. Het gaat hier om de foto’s die daarvoor gebruikt zouden moeten worden. Mocht je een leuk idee hebben om ook de complete reclame met foto’s te maken, dan mag dat natuurlijk. Lever de vijf foto’s (max.) aan plus eventueel de reclame pagina voor bijvoorbeeld een tijdschrift of krant die je hiervoor gemaakt heb. Het laatste is optioneel, mag, moet niet. Je mag hiervoor natuurlijk meer foto’s gebruiken maar niet meer dan vijf aanleveren!

Joke

Auteur

4 Reacties

  1. Elly van Veen - 09/02/2015

    De Zaanse Schans is een heel leuke optie, ook voor avondfotografie. Corus vind ik wel heel ver weg en van al die hekken werd ik ook niet blij. Maar ik sluit me aan bij de meerderheid.

    Is het een leuk idee om als clubuitje naar diergaarde Blijdorp te gaan?? Ze hebben weer jonge ijsbeertjes . Maar er zijn vast andere leuke ideeen

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.