Clubavond 9 maart 2017

Sorry voor wat later blogje, het was hier een beetje hectisch. Helaas was Elly donderdagavond wegens ziekte niet aanwezig en Hans was wat later. We hadden weer heel wat foto’s en daar zaten als altijd weer hele fraaie exemplaren tussen. We hebben alle foto’s besproken, de onderwerpen waren texturen, je mooiste winterfoto’s, je mooiste foto van januari 2017 en natuurlijk de foto’s voor de persoonlijke projecten, de links naar de projecten vind je onder deze blogpost. En deze keer hebben we (bijna) allemaal een RAW-opname van Lidy bewerkt.

Verder hebben we ons programma voor het volgende seizoen besproken, iedereen vindt het leuk en uitdagend en dus gaan we dat ongewijzigd gebruiken. Het typefoutje dat er instond is inmiddels gecorrigeerd.

Ons avonduitstapje is op vrijdag 21 april, denk even na over een bestemming dan maken we daar op de volgende clubavond op 6 april afspraken over. Dan spreken we ook alles af voor het fotograferen bij Wings of Change, tevens even afspreken wat voor donatie of we gaan doen. Ze doen het voor niks maar draaien voor een groot deel op giften en dus zal een bijdrage ook welkom zijn, die vogels die ze voor ons laten vliegen moeten ook eten.

Ook hebben we het over het clubuitje gehad, we hadden al besloten dat dit eind juni/begin juli plaats zal vinden. We weten wel wat we gaan doen bij slecht weer maar wat gaan we bij goed weer doen? Denk er over na en geef eventuele ideeën alvast door, dan verzamel ik die. Dat mag op de Facebookpagina maar het mag ook als reactie hieronder. Ik verstuur vandaag of morgen een uitnodiging via Afspreken.nl en ik verzoek jullie om hier zo snel mogelijk op te reageren zodat we een datum vast kunnen stellen. Bovendien is een snelle reactie voor mij ook fijner want dan hoef ik er ook verder niet meer aan te denken. Ik weet wel een erg leuk Doel (expres met hoofdletter) maar dat is nogal aan de verre kant, wel gigantisch gaaf om te fotograferen, zie deze blogpost. Het is één grote urbex locatie. Wij zijn destijds om 6 uur op zaterdag vertrokken en waren er om een uur of tien en dat was met onze (niet zo snelle) bus. Verder denk ik aan de mooie tuinen van Het Loo en eventueel ook weer naar het Aardhuis, is allemaal ook erg mooi volgens mij.

Waarschijnlijk komt ons nieuwe lid Yvonne op de clubavond van 6 april kennismaken, zij komt dan na haar werk, dat zal rond half tien zijn.

Dat was het allemaal weer geloof ik 🙂

Joke

Links naar de projecten van de clubleden:

  1. Elly: High-key
  2. Hans: Macro’s m.b.v. een omkeerring
  3. Harry: Drommedaris in Enkhuizen
  4. Jenny: Spiegelingen
  5. Joke: Vogels in vrijheid
  6. Lidy: Water
  7. Peter: Sport
  8. Sandra: Straatfotografie

 

Fotografie: Elly van Veen

 

Fotografie: Harry Tensen

 

Fotografie: Jenny Broos

 

Fotografie: Lidy Meiland

 

Fotografie: Hans Beers

 

Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Fotografie: Peter Waterman

 

Fotografie: Joke Beers-Blom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.