Clubavond 9 januari 2018

Deze keer was Elly niet aanwezig, die zit lekker nog in Hamburg, de anderen waren er allemaal wel.We hebben uiteraard de foto’s weer bekeken en onze visie erop gegeven. Er waren diverse zeer originele foto’s aangeleverd. Yvonne had ook de foto’s van de vorige keer toen zij niet kon aangeleverd en uiteraard staan die ook in de albums lekkers en portret. De links naar de projecten vind je hieronder. De andere onderwerpen waren stille nacht, kleurrijke verlichting en je mooiste van november. Uiteraard mogen de volgende keer eventueel gewijzigde foto’s naar aanleiding van opmerkingen van de leden weer aangeleverd worden en ook als je nu niet alles aan kon leveren kan dat de volgende keer nog.

Vorig jaar hadden we het programma voor dit seizoen al in maart dus feitelijk heeft/had iedereen meer dan voldoende tijd om de opdrachten uit te werken. Dat is dus dit jaar weer de bedoeling, ik heb nog een onderwerpen kalender die ik zeker ga raadplegen maar het verzoek aan jullie is om over onderwerpen na te denken die je graag in het programma opgenomen wilt zien, dan nemen we die uiteraard mee. Het verzoek is om deze voor de volgende clubavond op 6 februari bij mij aan te leveren, Dan gaan we er mee aan de slag en hebben we in maart hopelijk het programma weer voor elkaar.

Verder hebben we het gehad over de workshop hoge snelheidsfotografie, m.a.w. dingen fotograferen die kapot geschoten worden. We zijn tot de conclusie gekomen dat we voor dat geld zelf een heleboel kunnen doen want ik weet feitelijk precies hoe het gaat qua instellingen enz. Mijn bedoeling is om eerst samen met een van jullie en Hans alles uit te proberen zodat we als we werkelijk aan de gang gaan weten hoe we de boel het beste op kunnen stellen enz. Ik ga hiervoor niet mijn dure flitsers inzetten want de kans bestaat dat er een sneuvelt, ik heb er binnenkort een paar voor een prikkie via Aliexpress en Elly heeft er evt. ook nog twee. De flitsers lopen namelijk feitelijk het meeste “gevaar” evenals de trigger die ik heb. Mocht daar wat mee gebeuren dan zijn we met een groepje nog steeds veel minder kwijt als 95 euro p.p. voor een workshop. Bovendien ga ik er ook vanuit dat alles goed gaat 🙂 Ik ga ook wat dingen kopen zoals stoepkrijt, muisjes voor in de kerstballen, ballonnen, blikjes drinken, bierglazen heb ik wel en als jullie ze ook nog over hebben kunnen we die ook opofferen, het mooiste zijn die bolle glazen op een voet. Als je nog glazen kerstballen hebt die je kwijt wilt ……. ze zijn welkom, geen plastic want daar kan de kogel op afketsen met mogelijk alle gevolgen van dien. Het wordt ook aangeraden om een veiligheidsbril te dragen omdat je toch glas e.d. kapot schiet, dus handig als de degenen die mee gaan doen hier even zelf voor zorgen. Ik maak op onze facebook pagina even een poll aan, geef daarin even aan of je meedoet of niet! Het moet in donker gebeuren dus ik denk dat we niet al te lang moeten wachten, ik denk aan februari/maart en de kosten delen we met degenen die meedoen.

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.