Clubavond 7 april 2016

Het was weer een gezellige clubavond, helaas kon Lidy niet aanwezig zijn. We zijn begonnen met cupcakes ter ere van de komende verjaardag van Elly. We hadden niet zo heel veel foto’s dus waren in de gelegenheid om ze uitgebreid te bespreken wat weer erg leuk en leerzaam was. Iets inzoomen, iets van standpunt veranderen of een uitsnede toepassen kan al zoveel schelen, dat is altijd weer leuk om te zien. De onderwerpen waren afval en de kleur zwart.

Ons dagje uit zal een tocht met de schuit in de omgeving van Enkhuizen, Streekbos en Lutjebroeker Weel zijn, Harry zal eerst informeren bij een collega die een polderschuit heeft en anders zijn er nog andere alternatieven, dat zal zeker goed komen. We zouden eerst richting de Broeker Veiling gaan maar door de diashow van Peter kwamen we op het idee dat het hier vlakbij eigenlijk net zo leuk is! Na afloop stoken we op ons terras de barbecue op en gaan we gezellig samen eten. Hoe we dat gaan regelen spreken we tegen die tijd wel af. Het prettige is dat we hier ook kunnen zitten als het weer wat minder is maar uiteraard gaan we voor een stralende dag!

Ons avondje fotograferen gaan we ook dichtbij doen rond de haven van Hoorn, dat is binnenkort al, op 21 april. Ik zal nog een mail rondsturen waar we bij elkaar in de auto stappen e.d. Dat wacht ik even af totdat ik van Harry gehoord heb over de polderschuit, dan kunnen we dat gelijk meenemen.

Tot slot nog een tijdje gezellig zitten kletsen, ook dat hoort erbij 🙂

Joke

Fotografie: Sandra van Vollevelde
Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Fotografie: Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman

 

Fotografie: Joke Beers-Blom
Fotografie: Joke Beers-Blom

 

Fotografie: Harry Tensen
Fotografie: Harry Tensen

 

Fotografie: Elly van Veen
Fotografie: Elly van Veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.