Clubavond 6 maart 2019

Als altijd een gezellige clubavond, geen afberichten deze keer, iedereen was er. Als altijd zijn we weer met de eigen projecten begonnen, zie de links onder dit bericht. Hierbij weer mooie, vaak zeer originele foto’s.

Bij de volgende onderwerpen kwamen we op zijn minst gezegd wel verrassende foto’s tegen, er is langs de kust van het IJsselmeer meer te zien dan velen denken 🙂 zie het de foto’s in het album langs de kust van het IJsselmeer en/of Markermeer.

En bij het onderwerp paren zijn heel wat mogelijkheden hebben we ontdekt, grappig zoals iedereen er wat anders van maakt, dat maakt het zo leuk! Tot slot hebben we de mooiste/leukste foto’s van de leden in de maand januari weer bekeken.

Al met al zaten er weer veel leuke en originele inzendingen tussen. Iedereen zendt ook voor alle onderwerpen in en dat is dan ook de bedoeling 🙂

Verder werden er nog onderwerpen voor het nieuwe seizoen genoemd maar het programma was op zich al klaar en dus bewaren we die voor een volgend seizoen. Hiervoor is een pagina aangemaakt, als iemand meer ideeën heeft, geef ze door dan zet ik ze erbij. Je vindt de pagina onder het kopje programma. Ik heb de data voor het nieuwe programma ook aangepast, hieronder een link naar de PDF die je kunt downloaden.

Programma 19 – 20

Sandra en Peter hadden allebei een heel leuk doorgeefartikel mee, we hebben gekozen voor de krokodil van Sandra omdat die lekker klein is en dus gemakkelijk mee te nemen, de Boeddha van Peter was ook erg leuk maar ook erg groot.

Omdat Harry verbazingwekkend genoeg niet op twee plekken tegelijk kan zijn worden de clubavonden verzet naar de dinsdagen, het maakt nu voor Sandra ook niet meer uit dus het kan. De eerstvolgende clubavond is nog op woensdag 3 april, daarna zijn de resterende clubavonden op de volgende data:

Dinsdag 30 april en dinsdag 4 juni. Het clubuitje is op 21 juni en over een avonduitstapje kunnen we het nog hebben, ik zat evt. te denken aan het palendorp in Petten op de clubavond van mogelijk 2 juli.

Verder hebben we het ook over Jeroen gehad om terug te keren naar de club, ik heb contact met hem gehad en hij is op zich heel enthousiast maar zit wat met zijn tijd, hij gaat erover nadenken. Jeroen was altijd een enthousiast en actief clublid dus wie weet!

Joke

 

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.