Clubavond 6 maart 2018

Eindelijk een verslagje van de clubavond van een week geleden, ik was een beetje druk met andere dingen, voornamelijk erg veel IJslandfoto’s 🙂 Yvonne had zich afgemeld voor deze clubavond, de anderen waren er allemaal wel.

Als altijd hebben we alle ingezonden foto’s weer bekeken en waar nodig van commentaar voorzien, er zaten weer prachtige foto’s bij! De links naar de projecten van de leden vind je onder dit verslagje. De andere onderwerpen waren ijs, op 35 mm en je mooiste van januari 2018. We zijn tot de conclusie gekomen dat een onderwerp als op 35 mm niet echt zinvol is, je zou dan echt alleen met een lens op vaste brandpuntsafstand moeten werken en die heeft niet iedereen. Ook waren niet alle foto’s op 35 mm gemaakt 🙂 Dat onderwerp komt dus niet meer terug. Voor de mooiste van januari waren enkele foto’s aangeleverd.

Verder wederom het verzoek om er aan te denken dat de bestandsnamen van de foto’s aangepast worden, het is een hele uitzoekerij als ik meerdere foto’s zonder aangepaste bestandsnaam in Dropbox vindt, bovendien is namen aanpassen niet echt mijn favoriete klusje 🙂

We hebben ook een aanvraag gekregen van iemand die graag lid wil worden van onze club, zij is jaren actief geweest voor de fotoclub in Wieringerwerf en zoekt nu ze hier in Andijk is komen wonen een nieuwe club. Het is even afwachten wat iedereen doet, als Sandra wel terug komt en iedereen verder blijft, dan wordt het wel erg krap in onze ruimte. We komen hier op terug. Sandra zou uiterlijk deze week laten weten of ze terugkomt of niet, daarna kunnen we ook de data van de clubavonden voor het nieuwe seizoen definitief vaststellen. Wordt dus nog vervolgd.

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.