Clubavond 6 februari 2019

Deze keer was Harry met afbericht afwezig, alle andere leden waren aanwezig. Als altijd zijn we weer met de eigen projecten begonnen, zie ook de links onder dit bericht. Er zaten weer fraaie foto’s bij, dat is ook het leuke van het eigen project, je bent met iets bezig dat je interesse heeft.

Het volgende onderwerp waren de luchten, ook hier hele fraaie foto’s en de conclusie is wel dat minder weer meestal veel fraaiere foto’s oplevert als stralend weer, hoe fijn we dat weer op zich ook vinden.

En toen kregen we de voeten van mens of dier ook hier een hele variatie aan voetjes en pootjes, grappig om te zien dat iedereen er iets totaal anders van gemaakt had.

Tot slot ieders mooiste/leukste foto van december 2018 bewonderd. Er zijn weer veel mooie, leuke, originele foto’s langsgekomen op deze clubavond.

We hebben ook weer een serie onderwerpen voor het volgende seizoen bedacht, hiervan maak ik weer een programma met voorlopige data. We hebben in ieder geval meer dan voldoende leuke, originele onderwerpen genoemd waar uit gekozen gaat worden. Ik maak een voorlopige keuze en voorlopig programma en dan hoor ik het wel of iedereen het ermee eens is. Het eigen project blijft gehandhaafd, dat vindt iedereen erg leuk om te doen. Er kan een nieuw onderwerp voor gekozen worden maar uiteraard kan ook verder gegaan worden met het huidige onderwerp.

De datum voor het uitje is definitief vastgesteld op vrijdag 21 juni, we overleggen nog over de bestemming maar dat wordt waarschijnlijk fietsen of wandelen op de Veluwe, als alternatief op een natte dag hebben we voor de Orchideeënhoeve gekozen.

De volgende clubavond is op 6 maart.

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Een gedachte over “Clubavond 6 februari 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.