Clubavond 6 februari 2018

Een kort verslagje met wat vertraging, het was te mooi weer van de week 🙂 Iedereen was aanwezig en er waren weer mooie foto’s aangeleverd voor de eigen projecten, zie links hieronder. De onderwerpen een oude foto opnieuw en niet leuk vielen niet echt mee voor de meesten van ons, desondanks zijn er door de meesten van ons foto’s aangeleverd. Ook voor je mooiste van december waren weer een aantal mooie foto’s aangeleverd. Alle foto’s zijn besproken, we moeten er om blijven denken feedback te blijven geven, eigenlijk hoop ik dat we dat allemaal nog wat meer gaan doen, nu zijn het doorgaans altijd dezelfde mensen die feedback geven.

Het is inmiddels weer tijd om aan het volgende seizoen te gaan denken en we hebben met zijn allen de onderwerpen voor het volgende seizoen bedacht. Ik zal binnenkort een programma maken waarbij ik de data nog even open laat, mede i.v.m. het feit of Sandra besluit volgend seizoen weer bij de club aan te sluiten. In dat geval zullen de clubavonden op woensdagavond in een oneven week zijn, ik hoor het binnenkort. Het zal sowieso eind september of begin oktober worden voordat het seizoen weer gaat beginnen, dit ook in verband met het feit dat de vakanties ook dit jaar erg laat zijn. Zodra ik het concept programma heb, zet ik het hier in een blogpost. De eigen projecten blijven gehandhaafd, je kunt een nieuw onderwerp nemen maar je kunt ook doorgaan met je huidige project. Het is wel de bedoeling dat er recente foto’s aangeleverd blijven worden, uit het archief putten is te makkelijk en zegt bovendien niks over hoe je nu fotografeert, dat verandert voor ons allemaal.

De volgende clubavond is op 6 maart, Elly en ik komen echter 5 maart terug uit IJsland en het verzoek is dus om de foto’s eerder aan te leveren, liefst uiterlijk op zondag 25 februari.

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.