Clubavond 5 juli 2013

Het is al een tijd terug, de laatste clubavond, door onze vakantie zat er een paar maanden tussen maar vrijdag is het zover, de laatste clubavond van het seizoen! Hieronder volgt de agenda nog een keer voor het geval jullie die kwijt zijn 🙂

  1. Notulen
  2. Foto-opdracht: Nineties tot heden.
  3. Foto-opdracht: Bokeh / diafragma n.a.v. het vrije onderwerp van Sandra.
  4. Foto-opdracht: Je vijf mooiste foto’s van het afgelopen seizoen.
  5. Vrij onderwerp: Wordt voorbereid door Lidy, wat is nog een verrassing!
  6. Rondvraag

Wat mij betreft mogen jullie per onderwerp best wat meer foto’s aanleveren, zeker v.w.b. de vijf mooiste foto’s! Het nieuwe programma heb ik al door gemaild, evenals de notulen. We zouden het daar nog over gaan hebben als ik het me goed herinner! Ik mail ook alles nog wel een keer door dat is het meest veilig denk ik 🙂

De foto’s ontvang ik liever niet meer op vrijdag overdag nog, uiterlijk donderdagavond 8 uur, ik ben nl. nog niet bepaald mobiel en op en neer vliegen naar de PC boven is er momenteel niet bij, ik hoop dat iedereen daar even rekening mee wil houden!

Joke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.