Clubavond 30 augustus 2013

De eerste clubavond van het nieuwe seizoen! Die zijn we traditioneel weer met gebak en vakantiefoto’s begonnen!

Iedereen had foto’s aangeleverd en zo was het weer heerlijk bijkletsen over wat iedereen in de vakantieperiode gedaan had, weg geweest of niet dat maakt niet uit! Foto’s waren er in ieder geval voldoende gemaakt. In dit blogje een foto van ieder lid, alle foto’s vind je in het menu Fotoalbums 2013-2014.

Dat brengt me dus gelijk op het feit dat onze website en weblog zijn samengevoegd, te zien aan het menu waarin de relevante pagina’s van onze oude website zijn ingevoegd. Ook is er een Flickr account aangemaakt waar iedereen de foto’s wat groter kan bekijken, dit is tot 1 terabyte gratis en zo kost het ons wat minder webruimte waar we overigens ook vrij veel van hebben 🙂 De albums van het vorige seizoen worden ook op Flickr geplaatst zodat die ook nog bekeken kunnen worden, uiteraard wordt er hier melding van gemaakt als die er opstaan. Het abonnement is nu samengevoegd met het abonnement van Joke, dit betekent voor de club meer webruimte en meer functionaliteiten voor met name het weblog. Het oude weblog wordt t.z.t. verwijderd. Dit is ook volledig ingevoegd in dit nieuwe weblog.

Verder is er veel belangstelling voor een workshop Lightroom, om met de mooie programma op weg geholpen te worden. Die ga ik in elkaar zetten, dit is niet geheel kosteloos want er gaan veel uren in zitten. De datum is al bekend, 18 oktober gaat het gebeuren vanaf 19.00 of 19.30 uur. Meer info volgt later.

Joke

Joke 009

Fotografie: Joke Beers-Blom

Dick 003

Fotografie: Dick Roos

Hans 002

Fotografie: Hans Beers

Jenny 008

Fotografie: Jenny Broos

Jeroen 004

Fotografie: Jeroen Kreijt

Lidy 005

Fotografie: Lidy Meiland

Sandra 012

Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Auteur

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.