Clubavond 30 april 2019

Iedereen was aanwezig, we hadden veel foto’s! Kortom weer een gezellige avond! Als altijd zijn we begonnen met de nagekomen foto’s, dit waren inzendingen van Lidy die er de vorige keer niet was. Deze foto’s zijn inmiddels aan de betreffende albums toegevoegd. Vervolgens zijn we verder gegaan met de eigen projecten, zie de links onder dit bericht, hier zaten echt weer juweeltjes bij!

Ook bij het onderwerp jong leven weer hele leuke, vaak vertederende foto’s! Wat mij betreft sprong het hondje van Harry er echt uit, vier pootjes van de grond, zie het maar voor elkaar te krijgen!

Ook de vlaggen was een gevarieerd geheel met een aantal hele fraaie foto’s. En tot slot ieders leukste/mooiste van maart waarbij iedereen een toelichting heeft gegeven waarom het juist deze foto betrof.

Op zich denk ik dat we er eens over na moeten denken hoe we de foto’s beter kunnen beoordelen en ik denk ook dat het misschien wel goed is om bepaalde foto’s afgedrukt en digitaal aan te leveren, simpelweg omdat de monitor ze vaak niet geweldig weergeeft. Laten we het daar de volgende keer eens over hebben.

Ik heb ook gekeken naar de Fotobond waar we het over hadden, je kunt individueel lid worden voor 28 euro per jaar, worden we als club lid dan kost het 22 euro per lid. Ik voel er zelf sowieso wel voor om lid te worden. Als club wordt het iets moeilijker, dan moeten we iemand als secretaris opgeven die ook de leden bijhoudt e.d. Zie deze link voor de mogelijkheden.

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.