Clubavond 3 juli 2018

De laatste clubavond van dit seizoen. Iedereen was aanwezig en Ellen is met ons kennis komen maken en komt het volgende seizoen de club versterken, welkom Ellen! Als altijd hebben we alle foto’s weer bekeken en beoordeeld, met dat laatste zijn we denk ik toch weer wat te lief voor elkaar en laten we dat volgend seizoen weer wat beter gaan doen. Het gaat erom om van elkaar te leren, opbouwende kritiek is goed waar we het mee eens of mee oneens kunnen zijn. Hoe het ook zij het is altijd goed bedoeld en smaken blijven ook altijd verschillen. Laten we allemaal weer wat meer inbrengen en het weer zo als in dit blogje (klik) gaan doen, zie de eerste twee onderdelen.

De projecten van de leden waren het eerste aan de beurt, hier zaten weer fraaie exemplaren tussen. Als je doorgaat met hetzelfde project, geef dat dan even door, dan ga ik met dezelfde albums verder en pas ik de links voor het volgende seizoen aan. De links naar de albums staan onderaan deze blogpost.

Het volgende onderwerp was lensflare, een onderwerp dat niet door iedereen goed begrepen was. En de volgende twee onderwerpen waren de mooiste/leukste van april en mei waar ook hele leuke foto’s tussen zaten. Ook hebben we nog foto’s van ons uitje op 30 juni bekeken.

Dat was het voor dit seizoen! Ik verzoek iedereen de contributie van € 70,00 voor het hele jaar weer z.s.m. over te maken. Het rekeningnummer vermeld ik op onze geheime Facebookpagina. Zeer binnenkort volgt ter herinnering nog een blogpost over het aanleveren van de foto’s, de vooruitblik op het volgende seizoen enz. Ik zal proberen deze zo snel mogelijk te maken en de website voor het volgende seizoen in orde te maken.

Rest mij iedereen een fijne zomer en waar van toepassing een fijne vakantie toe te wensen! Tot 10 oktober!

Joke

Projecten van de leden:

  1. Elly
  2. Harry
  3. Lidy
  4. Jenny
  5. Peter
  6. Yvonne
  7. Joke

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.