Clubavond 3 april 2019

Deze keer was Lidy niet aanwezig, de anderen waren er allemaal. We zijn als altijd weer begonnen met de projecten van de leden, zie de links onder dit berichtje. De albums beginnen weer aardig te vullen en als altijd zaten er weer juweeltjes bij. Het volgende onderwerp was “Een slechte gewoonte” waarbij de inzending van Ellen wel super origineel was 🙂 Die zal zeker nog door deze of gene nageaapt worden, en terecht! Ook was iedereen naar het park geweest, ook hierbij hele leuke inzendingen! En tot slot ieders leukste van februari 2019.

Ondanks alle mooie en leuke foto’s zijn we toch nog wel te lief voor elkaar denk ik, ik vind het zelf ook altijd heel moeilijk. Wat vinden jullie, de clubleden dus, daarvan? Reageer maar onder dit bericht in onze Facebook groep.

Van Harry hoorden we dat Yvonne definitief niet terug komt. We hebben nog contact met Jeroen, iedereen zou het heel leuk vinden als hij terug zou komen. Verder hebben we ook een aanvraag van iemand, ik zal haar even mailen dat we aan het einde van het seizoen eventueel meer weten.

Vanaf de volgende keer zijn de clubavonden dus op de dinsdagen, de volgende op 30 april, zie ook de volgende blogpost 🙂

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.