Clubavond 3 april 2018

Inmiddels heb ik alle albums bijgewerkt, ik ben een beetje laat met dit verslagje, nogal uithuizig geweest. Jenny had zich voor deze clubavond afgemeld, de anderen waren er allemaal wel. We hebben eerst een aantal vervangende foto’s bekeken van een aantal mensen naar aanleiding van de opmerkingen op de foto’s op de vorige clubavond. Er waren weer een aantal verbeteringen aangebracht, zo leren we van elkaar en dat is ook de bedoeling.

Vervolgens waren de foto’s van de projecten van de leden aan de beurt, deze zijn weer aan de albums toegevoegd, zie de links onderaan dit bericht. Het volgende onderwerp was “Op een rijtje”, iedereen had echt iets totaal anders, de foto’s waren erg leuk en origineel evenals de panorama’s waar ook hele fraaie exemplaren bij zaten. Tot slot nog een mooie foto’s aangeleverd door een aantal leden voor “je mooiste van februari 2018”.

Het programma is door iedereen akkoord bevonden, omdat Sandra volgend seizoen terugkeert zijn de clubavonden vanaf dan op de woensdagavond. De data staan in het programma dat je hier via het bericht kunt downloaden. Ik heb ook een verzoek gehad van iemand die graag lid van de club wil worden, iedereen is daarmee akkoord. We gaan echter eerst de opstelling in het clublokaal nog even aanpassen zodat er mogelijk meer mensen in het lokaal passen en die dan ook het scherm kunnen zien. Het lijkt me verstandig om dat de volgende clubavond eerst even uit te proberen. Dit ga ik ook aan haar doorgeven, past het allemaal wel dan nodig ik haar uit voor de laatste clubavond van het seizoen zodat ze alvast kennis met iedereen kan maken.

Lidy en Yvonne hebben de uitjes voor dit seizoen georganiseerd, het avonduitje naar Zaandijk hebben we vorige week al gehad, het was een prachtige avond waar we eerst in Zaandijk zelf beland zijn, dat viel een beetje tegen maar de Zaanse Schans was dichtbij en daar is altijd wat te zien. Na een heerlijk bakkie in een restaurant op de Zaanse Schans was het donker genoeg om op de Julianaburg aldaar te gaan fotograferen, avondfotografie blijft prachtig om te doen.

Het clubuitje zal op 30 juni plaatsvinden, noteer het allemaal even in de agenda! Dames bedankt voor de organisatie, hopelijk volgend seizoen twee andere vrijwilligers!

Dit brengt me ook nog op de volgende clubavonden, de volgende is op 1 mei a.s., het avonduitstapje zou eigenlijk in juni zijn maar we zijn al geweest, ik stel voor dan de laatste clubavond van het seizoen op 5 juni te zetten en die van 3 juli te laten vervallen, dit is ook vlak na het uitje en dan is er niet zo’n lange tijd tussen twee clubavonden. Daarna een aantal maanden geen clubavonden, we beginnen ook later dan gewoonlijk in verband met de vakanties, dus iedereen heeft alle tijd om alvast aan alle opdrachten voor het volgende seizoen te beginnen. Voor wat betreft de laatste twee clubavonden zet ik even een poll op Facebook met het verzoek daar z.s.m. even op te reageren.

Joke

Projecten van de leden:

 1. Elly
 2. Harry
 3. Lidy
 4. Jenny
 5. Peter
 6. Yvonne
 7. Joke

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Clubavond 3 april 2018

 • 14/04/2018 om 13:23
  Permalink

  Heel divers allemaal. Alle foto’s hebben een eigen karakter dit is voor iedereen heel persoonlijk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.