Clubavond 29 augustus 2014

Aanstaande vrijdag is het weer zo ver, onze eerste clubavond van het seizoen. De vorige keer zijn we begonnen met de nieuwe wijze van beoordelen van de foto’s, daar zouden we nog op terug komen, aangezien de printjes meegenomen zijn heb ik maar weer wat nieuwe gemaakt. Het is niet de bedoeling dat ik dit elke keer van achter de laptop zal gaan doen maar dat we dit om de beurt gaan doen, dus als je dat best wilt doen, laat het even aan mij weten. Ik denk dat het op die manier ook leerzamer is voor iedereen en ook fijner want ik vind het best leuk om te doen maar weet zeker dat ik het toch prettiger vind als we dit afwisselen. Bovendien zijn de notulen ook mijn taak komende vrijdag dus zou het fijn zijn als een ander dit wil doen of dat we het gezamenlijk doen. Wellicht handig om in de toekomst ook in de agenda op te nemen wiens beurt het is om te presenteren, dat kan natuurlijk altijd eerst samen met mij gedaan worden aangezien ik het ook deels bedacht heb.

Nogmaals de onderwerpen zijn vakantiefoto’s en foto’s van het uitstapje van afgelopen zaterdag. In totaal mogen 15 foto’s per persoon aangeleverd worden. Graag uiterlijk donderdagavond in de Dropbox map zetten, hier heb ik ook twee mappen in gemaakt zodat ze gelijk op de goede plek terecht komen. Laat het mij ook even weten als je de foto’s er ingezet hebt, dan haal ik ze er z.s.m. weer uit.

Helaas lees ik net in een mailtje dat we vrijdag niet compleet zijn, Sandra kan helaas niet, ik hoop dat de anderen wel allemaal kunnen en dat ik geen afzeggingen op het laatste moment krijg, dat ook i.v.m. het traditionele lekkers waar we het seizoen altijd mee beginnen.

Het goede nieuws is dat de laptop, weliswaar vrij traag voor mijn begrippen, het met Windows 7 nog wel doet, inmiddels zijn er ongeveer 300 updates geïnstalleerd dus ik hoop dat ik dat gedoe ook snel achter de rug heb, vanmiddag had ik er weer 144 waar het arme ding twee en een half uur mee bezig was!!!!! Elke keer is het weer spannend of het ding goed op wil starten na die updates, tot op heden lukt dat. Verder hebben we het daar vrijdag nog wel over.

Tot vrijdag!

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.