Clubavond 27 september 2013

Alweer de tweede clubavond van het seizoen. Op deze avond is Bob bij ons komen kijken, hij is door Jeroen uitgenodigd om eventueel lid te worden van de club zodat we weer op acht mensen zitten en wel vier dames en vier heren, deze verdeling willen we graag zo houden. Ons maximum is ook zeven of acht leden, meer ruimte hebben we simpelweg niet.

Voor het foto onderwerp macro had iedereen, ook Bob, foto’s aangeleverd die we uiteraard allemaal bekeken en beoordeeld hebben. Voor het bewerk onderwerp morphen hadden we aanzienlijk minder foto’s maar die we hadden waren leuk!

Het vrije onderwerp was door mij voorbereid en ging over de toepassing van slimme filters en objecten in Photoshop. Het geheel is na lezen op mijn weblog.

Verder zijn er nog wat puntjes aan de orde geweest in onze rondvraag en was het weer een hele gezellig avond! De volgende keer gaan we ballonnen vullen met water en aan zgn. trigger shooting doen, hoge snelheidsfotografie, in dit geval de ballon fotograferen wanneer deze uit elkaar spat waarbij het water feitelijk nog net niet weet dat de ballon weg is! Ook gaan we tekenen met licht. Dus dan zijn we de hele avond lekker bezig! Deze avond wordt verzet naar 18 oktober, de Lightroom avond wordt dan 25 oktober of 11 oktober, daar horen degenen die daar aan mee willen doen nog over.

Hieronder van ieder clublid een macro opname, alle foto’s zijn in het album te bekijken, zie daarbij ook de link naar Flickr waar ze groter te zien zijn.

Joke

Bob 002
Bob 002
Dick 002
Dick 002
Hans 003
Hans 003
Jenny 006
Jenny 006
Jeroen 003
Jeroen 003
Joke 006
Joke 006
Sandra 004
Sandra 004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.