Clubavond 24 oktober 2019

Iedereen was aanwezig, weliswaar na een appje van waar blijf je 🙂 Maar het was dan ook niet op onze gebruikelijke dinsdagavond. Gelukkig wonen we allemaal bij elkaar in de buurt dus na een belletje of appje is het nooit lang rijden.

We zijn weer begonnen met de projecten van iedereen, bij het bespreken kwamen we er ook achter dat sommige vragen aan de maker eigenlijk nergens op slaan, dus hebben we afgesproken dat iedereen het lijstje nog eens doorneemt en we zo tot een goed geheel komen. Aan iedereen de vraag om je wijzigingen c.q. aanpassingen zo gauw mogelijk aan mij door te geven, dan zorg ik dat er op de volgende clubavond nieuwe aangepaste lijstjes liggen. Ik zal zelf het boek van de fotobond er ook nog eens bij pakken. En over de fotobond gesproken, ik ben net als Ellen en Elly ook lid geworden, voor meer info zie deze link (klik). Later op de avond hebben we ook nog een leuke discussie gehad over de projecten, dat het eigenlijk niet zo leuk is als alle foto’s voor het hele seizoen in bijvoorbeeld een paar uur gemaakt zijn. Het blijft overigens ieders eigen keuze wat te doen maar het heeft Peter wel op een ander idee gebracht en die komt de volgende keer met een nieuw project, we zijn benieuwd Peter. Als je wilt kun je dan zes foto’s aanleveren, 2 voor elke clubavond. Voor de links naar de projecten, zie onder deze blogpost. Ik heb de kleurenversies van mijn project er even bij gezet omdat er ook naar de kleuren gevraagd werd, ik zal ze er voortaan bijvoegen.

De andere onderwerpen waren Bewegingsonscherpte, Stilte/rust en Je mooiste/leukste van september. Het is grappig om te ontdekken wat voor de een stilte en rust is, is dat voor de ander weer niet.

Sandra neemt de krokodil mee op vakantie in november, ik heb deze op de agenda voor december gezet zodat de krokodil dan doorgegeven kan worden aan een van degenen die hem nog niet gehad hebben. Zodra iedereen hem gehad heeft en zijn/haar foto’s ermee gemaakt heeft zet ik het op de agenda. Ik had ‘m in mei al mee, dat lijkt alweer een eeuwigheid geleden.

We hebben het ook nog over de ruisfoto(s) van Sandra gehad en denken eigenlijk dat het vooral door de instellingen komt, de enige manier om daar achter te komen is ermee experimenteren.

Verder was er niks voor de rondvraag en dus weer op naar de volgende clubavond, Sandra zal dan niet aanwezig zijn.

Joke

Project Ellen

Project Elly

Project Harry

Project Joke

Project Lidy

Project Peter

Project Sandra

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.