Clubavond 24 oktober 2018

Het was weer een gezellige clubavond waarbij ik zelf ook geprobeerd heb zoveel mogelijk op foto’s te reageren, het is en blijft soms best moeilijk maar het is wel leuk en ook leerzaam. De hele club was er op Yvonne na, er waren geen foto’s en helaas ook geen afbericht. De onderwerpen waren redelijk divers en het is leuk om te zien wat iedereen daarmee doet. We zijn als gewoonlijk weer begonnen met de eigen projecten, zie de links onder dit verslagje.

De reclameposters en foto’s hiervoor waren heel divers, ook hadden we een foto van een reclameposter wat mijns inziens niet helemaal de bedoeling van de opdracht was 🙂 Ook de woonplaatspromotie was heel erg leuk, in eerste instantie hadden sommigen van ons iets van wat moet ik hier nou mee maar de resultaten waren erg leuk! Tot slot nog de mooiste en/of leukste foto van augustus, dit is altijd leuk, het hoeft niet juist een technisch hoogstandje of zo te zijn, iets grappigs of iets dat je aanspreekt, een leuke herinnering of wat ook, alles mag!

In de rondvraag hebben we het nog even over de aanvangstijd gehad, Hans en ik hebben het er over gehad nadat Sandra op de vorige clubavond vroeg of eventueel half 8 ook een optie was. Voor ons is 8 uur gewoon fijner omdat het ons na het eten net wat meer tijd geeft om de boel klaar te zetten, koffie te zetten enz. Men komt ook doorgaans een minuut of tien voor aanvang en dan is half 8 vrij vroeg voor ons, het wordt dan wat gehaast. Gelukkig is 8 uur ook geen probleem en houden we het ook zo, het wordt nooit heel erg laat dus dat moet lukken.

Joke

Project Ellen
Project Elly
Project Harry
Project Joke
Project Lidy
Project Peter
Project Sandra

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.