Clubavond 22 november 2013

Lidy
Lidy
Hans
Hans

Dat was weer een “normale” clubavond met veel ingezonden foto’s, we hadden dan ook heel wat onderwerpen, te weten architectuur, een tijdschrift cover maken en naar aanleiding van de vorige “doe” avond foto’s van het ballonnen prikken en licht tekenen.

Jenny
Jenny
Jeroen
Jeroen

Alle foto’s staan inmiddels in een diashowtje op de Fotoalbum pagina Album 3 daar vind je ook de links naar de aparte Flickr albums waar de foto’s groter te bekijken zijn.

Sandra
Sandra
Bob
Bob
Sandra
Sandra

De volgende doe avond is op 20 december, dan gaan we hapjes en kerstballen fotograferen. Afgesproken is dat Sandra alles v.w.b. de hapjes coördineert. Tevens is inmiddels via Facebook door een paar mensen voorgesteld om die avond ook buiten wat met licht te doen, dat is namelijk bij ons op het pad of op een pad aan de overkant prima te doen. Was iets met staalwol, vonken enz. als het droog weer is, wat ons betreft een puik idee 🙂 Wel warme jas mee, het duurt geen uren maar is wel lekker denk ik! Ik heb voorgesteld om dan eventueel in de middag met twee of drie mensen het lokaal alvast voor elkaar te maken. Niet iedereen kan i.v.m. werk dat is logisch maar wat mij betreft kan het wel, als je kunt meld dat dan ook gelijk even bij Sandra.

Lidy
Lidy
Jeroen
Jeroen

We hebben het ook nog over een probleemfoto van Sandra gehad, deze wil iedereen graag proberen te bewerken, aan Sandra het verzoek deze even via Dropbox rond te sturen.

En Jeroen heeft een vrij onderwerp gepresenteerd, hoe je een foto maakt van bijvoorbeeld een banaan of iets anders in stukjes, zodat het lijkt dat deze zweven. En uiteraard hoe je die foto moet bewerken, heel erg leuk!

Voorbeeldje n.a.v. het vrije onderwerp van Jeroen

Verder hoop ik dat ook anderen op dit weblog actief worden, iedereen wilde graag een gebruikersnaam met wachtwoord, dat is inmiddels geregeld en ook iedereen heeft een beschrijving over hoe te werk te gaan. Stuur mij even een berichtje als je een blogje gemaakt hebt. Ik denk dat ik wel bericht krijg maar weet dat niet zeker.

Verder wil ik ook nog even onder de aandacht brengen dat er hier dus spulletjes van de club aanwezig zijn, o.a. Triggertraps (ze werken echt wel) waar iedereen gebruik van mag maken.

Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.