Clubavond 21 september 2012

Met een beetje vertraging eindelijk een verslagje over de eerste clubavond van het nieuwe seizoen. Alleen Nanny was niet aanwezig, die zat lekker in het theater 🙂 Er zijn niet echt relevante dingen besproken dus notulen hoefden niet gemaakt te worden, mazzeltje Sandra 🙂 Overigens nog wel het verzoek aan Sandra om de agenda voor de volgende keer door te mailen, dat wordt ook gedaan door degene die de notulen zou maken, is allemaal nieuw omdat we nu rouleren, vandaar even een kleine herinnering.

Het onderwerp van de avond waren als altijd op de eerste clubavond van het seizoen, jawel de vakantiefoto’s! Altijd weer leuk om de verhalen van eenieder te horen en weer lekker bij te kletsen! De volgende keer gaan we weer serieus met een volledige agenda aan de gang! Hieronder een kleine impressie van de ingezonden vakantiefoto’s, de hele verzameling vind je hier! Het heeft even geduurd voordat ze op de website stonden, in eerste instantie was ik het gewoon vergeten en toen bleek ook nog dat de plug-ins die ik in het programma gebruik opeens verdwenen waren …… was even een gezoek maar alles werkt nu weer naar behoren.

Fotografie: Dick Roos
Fotografie: Jenny Broos
Fotografie: Jeroen Kreijt
Fotografie: Joke Beers-Blom
Fotografie: Lidy Meiland
Fotografie: Sandra van Vollevelde

Ook zijn jullie bijdragen voor dit weblog weer meer dan welkom! Heb je een leuke tip, leuk onderwerp, mooie foto’s of wat dan ook, lever het aan en we zetten het op het weblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.