Clubavond 21 november 2014

Op Jeroen na waren we allemaal aanwezig. Het was een hele leuke, leerzame en gezellige clubavond. We hebben alle foto’s bekeken en van commentaar voorzien, in die zin het is zo leuk dat het vaak zo is dat we heel verschillend over bepaalde dingen denken, bijvoorbeeld of een vlinder in zwart-wit mooier is of niet. In dit geval ging het ook om een zwart-witte vlinder, er ontstond een grappige discussie. En zo ging het met heel veel foto’s en dat is net wat we willen, je gaat op die manier toch vaak anders over je eigen foto denken.

De onderwerpen waren deze keer de letters G, H en I en landschap en natuur in zwart-wit. Er waren leuke, originele foto’s, soms denk je hoe komen ze er op, vooral die van Lidy zijn vaak heel erg origineel, echt top!

Lidy had het vrije onderwerp voorbereid, fotograferen door een glazen bol, leuke en ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen.

Verder hebben we het over eventuele nieuwe leden voor de club gehad, we gaan nog wel actief op zoek maar we niet eerder dan januari.

Dit was vanwege onze vakantie de laatste clubavond voor dit jaar, dus deze keer geen kerstavond in december, dat gaan we volgend jaar weer inhalen! Op 16 januari 2015 komen we weer bij elkaar. En dus nogmaals voor iedereen hele fijne feestdagen en een heel goed, gezond en fotorijk 2015!

Joke

Fotografie: Elly van Veen
Fotografie: Elly van Veen

 

Fotografie: Joke Beers-Blom
Fotografie: Joke Beers-Blom

 

Fotografie: Lidy Meiland
Fotografie: Lidy Meiland

 

Fotografie: Peter Waterman
Fotografie: Peter Waterman

 

Fotografie: Sandra van Vollevelde
Fotografie: Sandra van Vollevelde

 

Een gedachte over “Clubavond 21 november 2014

 • 24/11/2014 om 17:28
  Permalink

  Leuke en orginele foto’s. Heel divers allemaal.

  Prettige feestdagen allemaal.

  Luuf.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.